Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flay Unicorns Al Dhafra Al Dibba
Attack Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten matig
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


13e minuut.
Hana Gobash kopt de bal weg. Pandurević rent richting de bal. Pandurević probeert naar een medespeler te passen. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap. Abdu Mugri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. El Bdeir heeft problemen om de bal te vangen. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... Abdu Mugri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - Al Dhafra Al Dibba 1:0

14e minuut.
bin Qubaisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hana Omar kan de bal niet met de borst controleren. Hana Omar geeft een hoge lob. Pandurević rent richting de bal. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Abdu Mugri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. El Bdeir heeft problemen om de bal te vangen. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Vanović onderschept slim de pass. Vanović geeft een lange en hoge pass. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. Abdu Mugri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - Al Dhafra Al Dibba 2:0

20e minuut.
Vanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanović geeft de bal voor. Al Nayhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Al Nayhan geeft een lange en hoge pass. El Bdeir heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Hana Omar verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Omar geeft een hoge lob. El Bdeir heeft problemen om de bal te vangen. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Sulayman verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Gobash verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Gobash probeert naar een medespeler te passen. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Al Nayhan is nu in balbezit. Al Nayhan geeft de bal voor. Klungelig pakt Iba Haroun de bal. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flay Unicorns 35%, Al Dhafra Al Dibba 65%.
Flay Unicorns - Al Dhafra Al Dibba 2:0

54e minuut.
Nichaev trapt de bal weg. Hana Omar is nu in balbezit. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar schiet op doel. Abdu Mugri bokst de bal weg.

57e minuut.
Hana Omar geeft de bal voor. Klungelig pakt El Bdeir de bal. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert El Bdeir de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Hana Gobash rent richting de bal. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Gobash verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Gobash geeft de bal voor. Campbell-Ryce krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Beitar rent richting de bal. Sulayman rent richting de bal. Beitar begaat een overtreding. Beitar krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Hana Omar rent richting de bal. Klungelig pakt Hana Omar de bal. Hana Omar met een sublieme pass. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - Al Dhafra Al Dibba 3:0

90e minuut.
Al Nayhan geeft een hoge lob. Al Matar is nu in balbezit. bin Qubaisi verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... Abdu Mugri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flay Unicorns 19%, Al Dhafra Al Dibba 81%.
Flay Unicorns - Al Dhafra Al Dibba 3:0