Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Club Al Ain Ra´S Sheiks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Matrooshi speelt de bal door. Hana Nayhan is nu in balbezit. Hana Nayhan met een sublieme pass. Daar is bin Abdu Darwish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abdu Darwish draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. EL Nard met een sublieme pass. Al Matsu kopt de bal weg. Hana Harbi rent richting de bal. Hana Harbi draait met de bal, schiet en ... Mubarak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Club - Al Ain Ra´S Sheiks 1:0

8e minuut.
bin Al Hana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hajjaji komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Al Huzayel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Sultan komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Sakhtyani geeft de bal voor. Yaseen kopt de bal weg. Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Matsu verovert de bal door een tackle van achteren. Al Matsu schiet op doel. Mubarak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mubarak met een sublieme pass. Sulayman Abbas kopt de bal weg. bin Hufi is nu in balbezit. Al Matsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Matsu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
bin Abdu Darwish onderschept slim de pass. bin Abdu Darwish geeft een hoge lob. Hana Rasheed speelt de bal door. bin Abdu Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdu Darwish draait met de bal, schiet en ... EL Nard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Club 52%, Al Ain Ra´S Sheiks 48%.
Al Club - Al Ain Ra´S Sheiks 1:0

52e minuut.
bin Abdu Darwish probeert naar een medespeler te passen. Hana Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaji verovert de bal door een tackle van achteren. Hajjaji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Club - Al Ain Ra´S Sheiks 1:1

61e minuut.
Matrooshi is nu in balbezit. bin Shehhi probeert naar een medespeler te passen. Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdu Darwish is nu in balbezit. bin Abdu Darwish schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Hana Rasheed rent richting de bal. Hana Rasheed geeft een lange en hoge pass. Hana Harbi kan de bal niet met de borst controleren. Al Matsu is nu in balbezit. Al Matsu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Matrooshi passt de bal zonder na te denken. Hana Shehhi is nu in balbezit. Hajjaji onderschept slim de pass. Hajjaji draait met de bal, schiet en ... EL Nard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Club - Al Ain Ra´S Sheiks 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Club 57%, Al Ain Ra´S Sheiks 43%.
Al Club - Al Ain Ra´S Sheiks 1:2