Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essays Al FC Royal CLub Falcons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Teymourian onderschept slim de pass. Abdu Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Fahir passt de bal zonder na te denken. Al Kas rent richting de bal. Al Kas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Al Tayani onderschept slim de pass. Abdu Nayhan verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Fahir verovert de bal door een tackle van achteren. Al Tayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Tayani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Essays Al FC - Royal CLub Falcons 0:1

18e minuut.
Abdu Nayhan rent richting de bal. Al Tayani onderschept slim de pass. Al Tayani met een sublieme pass. Al Kas rent richting de bal. Al Kas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Essays Al FC - Royal CLub Falcons 0:2

21e minuut.
Abdu Rasibi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mustafa is nu in balbezit. El Haroun verovert de bal door een tackle van achteren. Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Serkal geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Essays Al FC - Royal CLub Falcons 1:2

35e minuut.
Al Tayani verovert de bal door een tackle van achteren. Al Tayani met een sublieme pass. Al Kas heeft problemen om de bal te vangen. Al Tayani rent richting de bal. Al Tayani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
El Haroun passt de bal zonder na te denken. Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Serkal begaat een overtreding. Serkal krijgt een gele kaart.

40e minuut.
El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun passt de bal in één keer door. Sulayman rent richting de bal. Sulayman draait met de bal, schiet en ... bin Al Hana probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essays Al FC 58%, Royal CLub Falcons 42%.
Essays Al FC - Royal CLub Falcons 1:2

46e minuut.
Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Fahir begaat een overtreding. Sulayman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teymourian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. El Hamdan kopt de bal weg. bin Al Nard met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Essays Al FC - Royal CLub Falcons 2:2

48e minuut.
El Hamdan onderschept slim de pass. El Hamdan geeft een lange en hoge pass. Al Kas is nu in balbezit. Al Tayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Tayani haalt uit met een fantastische trap. Al Khetbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. El Alil heeft problemen om de bal te vangen. Al Tayani is nu in balbezit. Al Tayani schiet op doel. Na een snelle pass probeert El Alil de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Al Tayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Tayani geeft de bal voor. Klungelig pakt Al Matar de bal. Al Kas rent richting de bal. Al Kas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Essays Al FC - Royal CLub Falcons 2:3

67e minuut.
Al Kas is nu in balbezit. Al Tayani rent richting de bal. Al Kas bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Tayani rent richting de bal. Al Tayani draait met de bal, schiet en ... Al Khetbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
El Hamdan verovert de bal door een tackle van achteren. El Hamdan speelt de bal door. Teymourian probeert naar een medespeler te passen. Sulayman is nu in balbezit. Sulayman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mustafa onderschept slim de pass. Mustafa speelt de bal door. Al Kas bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Kas haalt uit met een fantastische trap. Al Khetbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Essays Al FC - Royal CLub Falcons 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essays Al FC 35%, Royal CLub Falcons 65%.
Essays Al FC - Royal CLub Falcons 2:4