Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Defensores Reales Militares Con Mal Gusto
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Bustillo met de inworp. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hansen ... Strafschop! Directe rode kaart, Hansen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hansen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Fong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fong kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Balaguer verovert de bal door een tackle van achteren. Fong is nu in balbezit. Fong met een sublieme pass. Stewart rent richting de bal. Stewart draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Bustillo met een sublieme pass. Inworp. Francis met de inworp. Stewart is nu in balbezit. Stewart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Defensores Reales - Militares Con Mal Gusto 1:0

25e minuut.
Sabillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabillon passt de bal in één keer door. Canda rent richting de bal. Canda schiet op doel. Cortés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Chinchilla geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bustillo met de inworp. Fong is nu in balbezit. Fong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart passt de bal zonder na te denken. Urtecho rent richting de bal. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sabillon onderschept slim de pass. Sabillon speelt de bal door. Osborne is nu in balbezit. Canda onderschept slim de pass. Canda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Defensores Reales 34%, Militares Con Mal Gusto 66%.
Defensores Reales - Militares Con Mal Gusto 1:0

50e minuut.
Bastos rent richting de bal. Zumbado onderschept slim de pass. Zumbado speelt de bal door. Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fong probeert naar een medespeler te passen. Bastos rent richting de bal. Bastos probeert naar een medespeler te passen. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Andara rent richting de bal. Urtecho is nu in balbezit. Urtecho met een sublieme pass. Canda is nu in balbezit. Canda draait met de bal, schiet en ... Cortés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Defensores Reales - Militares Con Mal Gusto 1:1

62e minuut.
Zumbado rent richting de bal. Zumbado geeft een lange en hoge pass. Balaguer is nu in balbezit. Canda onderschept slim de pass. Canda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Chinchilla trapt de bal weg van het doel. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos passt de bal in één keer door. Stewart rent richting de bal. Stewart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bastos verovert de bal door een tackle van achteren. Bastos speelt de bal door. Stewart rent richting de bal. Stewart haalt uit met een fantastische trap. Reynolds maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Urtecho rent richting de bal. Urtecho geeft de bal voor. Daar is Osborne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Defensores Reales 51%, Militares Con Mal Gusto 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Defensores Reales - Militares Con Mal Gusto 1:1