Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sintez Diatly Sintez Mechi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Ivanov is nu in balbezit. Ivanov speelt de bal door. Eleusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleusinov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Khomenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomenko geeft een hoge lob. Shakin met een sublieme pass. Kurban rent richting de bal. Kurban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Birkurmanov met de inworp. Tasmagambetov rent richting de bal. Tasmagambetov passt de bal met de wreef. Kurban is nu in balbezit. Kurban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Smakov kopt de bal weg. Kurban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsvetkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Baizhumanov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shkot met een snelle inworp. Ivanov rent richting de bal. Ivanov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Eleusinov probeert de bal aan de voet te houden. Tasmagambetov rent richting de bal. Eleusinov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Eleusinov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Eleusinov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Diatly 51%, Sintez Mechi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sintez Diatly - Sintez Mechi 0:0

58e minuut.
Solarev passt de bal met de wreef. Tasmagambetov rent richting de bal. Tasmagambetov passt de bal in één keer door. Kurban is nu in balbezit. Kurban schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Protorchin rent richting de bal. Tasmagambetov rent richting de bal. Tsvetkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsvetkov krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Burtsev probeert naar een medespeler te passen. Talgaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkurmanov probeert naar een medespeler te passen. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Protorchin kopt de bal weg. Solarev speelt de bal door. Birkurmanov heeft problemen om de bal te vangen. Ivanov verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Aleynikov kan de bal niet met de borst controleren. Smakov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aleynikov. Aleynikov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Diatly 55%, Sintez Mechi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sintez Diatly - Sintez Mechi 0:0