Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artex Team ApolloI
4-2-3-1 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Fustini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fustini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mustu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belletto geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Tuozzo is nu in balbezit. Belletto rent richting de bal. Belletto passt de bal in één keer door. Abatecola rent richting de bal. Abatecola draait met de bal, schiet en ... Cherchi bokst de bal weg.

13e minuut.
Mustu onderschept slim de pass. Belletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Belletto passt de bal met de wreef. Abatecola is nu in balbezit. Abatecola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bottarin probeert naar een medespeler te passen. Tramontin met een sublieme pass. Omodeo is nu in balbezit. Omodeo schiet op doel. Bottarin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artex Team - ApolloI 1:0

19e minuut.
Inworp. Tramontin met de inworp. Fabbrica met een sublieme pass. Omodeo is nu in balbezit. Omodeo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Artex Team - ApolloI 2:0

25e minuut.
Tramontin met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Fabbrica de bal onder controle te krijgen. Asinaro speelt de bal door. Fabbrica bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbrica geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tramontin kopt de bal weg. Fabbrica bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbrica probeert naar een medespeler te passen. Omodeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Omodeo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artex Team 39%, ApolloI 61%.
Artex Team - ApolloI 2:0

50e minuut.
Tisci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abatecola de bal. Belletto rent richting de bal. Belletto schiet op doel. Cherchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artex Team - ApolloI 2:1

51e minuut.
Scuderin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Del Dottore komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Asinaro kopt de bal weg. Fabbrica geeft een hoge lob. Tisci probeert de bal aan de voet te houden. Faverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Faverio haalt uit met een fantastische trap. Bottarin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artex Team 42%, ApolloI 58%.
Artex Team - ApolloI 2:1