Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Shqipëria U21
523 Tactiek WC
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 47.9
good Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Raifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog verovert de bal door een tackle van achteren. Van Gog met een sublieme pass. Considine rent richting de bal. Considine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Goga heeft problemen om de bal te vangen. Goga geeft de bal voor. Gjinali is nu in balbezit. Gjinali draait met de bal, schiet en ... Gissing maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Shqipëria U21 0:1

9e minuut.
Softon kopt de bal weg. Miha rent richting de bal. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mitrovica speelt de bal door. Raifi kopt de bal weg. Miha rent richting de bal. Miha draait met de bal, schiet en ... Gissing probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

15e minuut.
Goga met een snelle inworp. Miha rent richting de bal. Miha speelt de bal door. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj draait met de bal, schiet en ... Gissing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Considine rent richting de bal. Considine geeft een hoge lob. Rizvanolli kan de bal niet met de borst controleren. Davis rent richting de bal. Davis draait met de bal, schiet en ... Mitrovica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ilaj rent richting de bal. Viertal verovert de bal door een tackle van achteren. Miha maakt een afschuwelijke overtreding. Miha krijgt een gele kaart. Viertal raakt geblesseerd tijdens het duel. Cossey met een snel genomen vrije trap. Davis is nu in balbezit. Davis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Raifi speelt de bal door. Gemmell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miha. Miha krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Gemmell raakt geblesseerd tijdens het duel. Van Gog met een snel genomen vrije trap. Woodhams krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Raifi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Gog rent richting de bal. Van Gog met een sublieme pass. Davis heeft problemen om de bal te vangen. Davis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 41%, Shqipëria U21 59%.
New Zealand U21 - Shqipëria U21 0:1

46e minuut.
Mehaj komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Kullaj komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Byers komt het veld opgelopen. Richter komt het veld opgelopen. Davidson komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Pahuara verovert de bal door een tackle van achteren. Pahuara geeft een hoge lob. Gjokutaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter onderschept slim de pass. Richter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kullaj rent richting de bal. Van Gog onderschept slim de pass. Van Gog met een sublieme pass. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Van Gog onderschept slim de pass. Van Gog geeft een lange en hoge pass. Pahuara rent richting de bal. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 32%, Shqipëria U21 68%.
New Zealand U21 - Shqipëria U21 0:1