Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vanagai FK Fantazija
532 Tactiek best
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 57.8
goed Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ilari heeft problemen om de bal te vangen. Ilari passt de bal in één keer door. Osajda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Portabales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portabales haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Piosik rent richting de bal. Osajda verovert de bal door een tackle van achteren. Osajda passt de bal zonder na te denken. Portabales is nu in balbezit. Portabales schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Huafeng schiet op doel. Fadlaoui met een sublieme pass. Sanguessuga kopt de bal weg. Klungelig pakt Portabales de bal. Portabales haalt uit met een fantastische trap. Fadlaoui bokst de bal weg.

23e minuut.
Osajda speelt de bal door. Piosik verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Osajda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Portabales krijgt zijn hoofd ertegen. Fadlaoui bokst de bal weg.

23e minuut.
Calderón Sol probeert naar een medespeler te passen. Łukaszewski is nu in balbezit. Sanguessuga begaat een overtreding. Sanguessuga krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ilari rent richting de bal. Ilari passt de bal met de wreef. Osajda is nu in balbezit. Osajda geeft een hoge lob. Portabales krijgt zijn hoofd ertegen. Fadlaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barrionuevo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huafeng verovert de bal door een tackle van achteren. Huafeng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FK Fantazija 0:1

26e minuut.
Fizedean passt de bal zonder na te denken. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilari passt de bal in één keer door. Osajda rent richting de bal. Osajda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Sagron de bal. Sagron speelt de bal door. Fizedean geeft de bal voor. Portabales krijgt zijn hoofd ertegen. Fadlaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FK Fantazija 0:2

38e minuut.
Lalinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalinde geeft een lange en hoge pass. Portabales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portabales draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FK Fantazija 0:3

42e minuut.
Ilari met een sublieme pass. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda passt de bal zonder na te denken. Portabales rent richting de bal. Portabales draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 62%, FK Fantazija 38%.
FC Vanagai - FK Fantazija 0:3

48e minuut.
Wijas verovert de bal door een tackle van achteren. Wijas met een sublieme pass. Ilari met een sublieme pass. Portabales heeft problemen om de bal te vangen. Portabales schiet op doel. Fadlaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huafeng heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Sanguessuga is nu in balbezit. Sagron verovert de bal door een tackle van achteren. Sagron met een sublieme pass. Seress speelt de bal door. Sagron geeft een hoge lob. Kin Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Wojciechowski is nu in balbezit. Ilari speelt de bal door. Osajda rent richting de bal. Osajda geeft een lange en hoge pass. Portabales maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lalinde is nu in balbezit. Wijas is nu in balbezit. Wijas probeert naar een medespeler te passen. Sagron is nu in balbezit. Sagron geeft de bal voor. Kin Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łukaszewski is nu in balbezit. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Portabales kopt de bal weg. Osajda rent richting de bal. Osajda speelt de bal door. Portabales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portabales draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Fizedean probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Portabales de bal. Huafeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Portabales rent richting de bal. Portabales haalt uit met een fantastische trap. Fadlaoui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Huafeng is nu in balbezit. Barrionuevo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huafeng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lalinde zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Portabales heeft problemen om de bal te vangen. Portabales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wojciechowski heeft problemen om de bal te vangen. Huafeng is nu in balbezit. Huafeng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FK Fantazija 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 62%, FK Fantazija 38%.
FC Vanagai - FK Fantazija 0:4