Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arabe unido fc Cumbancha LLS
Normal Tactiek Medios 3
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 47.4
zwak Schieten solide
matig Passen goed
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Aranowski geeft een hoge lob. Daar is Hurane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamer is nu in balbezit. Gamer schiet op doel. Jurado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Cumbancha LLS 0:1

4e minuut.
Chalkias onderschept slim de pass. Chalkias heeft problemen om de bal te vangen. Chalkias passt de bal in één keer door. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ordak kopt de bal weg. Gamer rent richting de bal. Gamer passt de bal zonder na te denken. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Cumbancha LLS 0:2

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Aramburú de bal onder controle te krijgen. Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordak passt de bal zonder na te denken. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias draait met de bal, schiet en ... Jurado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Cumbancha LLS 0:3

8e minuut.
Chalkias passt de bal in één keer door. Jurado probeert naar een medespeler te passen. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski geeft de bal voor. Chalkias kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Aramburú rent richting de bal. Aramburú geeft de bal voor. Gamer is nu in balbezit. Gamer schiet op doel. Jurado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Cumbancha LLS 0:4

15e minuut.
Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer geeft een lange en hoge pass. Chalkias rent richting de bal. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. Jurado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Cumbancha LLS 0:5

15e minuut.
Gamer rent richting de bal. Chalkias rent richting de bal. Chalkias passt de bal zonder na te denken. Gamer is nu in balbezit. Gamer haalt uit met een fantastische trap. Paal! Chalkias rent richting de bal. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. Jurado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çeviker zal de hoekschop nemen. Gamer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Cumbancha LLS 0:6

17e minuut.
Klungelig pakt Barrios de bal. Barrios passt de bal in één keer door. Figueira rent richting de bal. Gamer onderschept slim de pass. Gamer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jurado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Inworp. Aranowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figueira rent richting de bal. Gamer onderschept slim de pass. Gamer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Cumbancha LLS 0:7

25e minuut.
Daar is Chalkias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalkias met een sublieme pass. Gamer is nu in balbezit. Gamer schiet op doel. Jurado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Cumbancha LLS 0:8

27e minuut.
Klungelig pakt Da Costa de bal. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer is nu in balbezit. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Ordak kopt de bal weg. Klungelig pakt Poveda de bal. Chalkias rent richting de bal. Chalkias schiet op doel. Na een snelle pass probeert Da Costa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aranowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jurado bokst de bal weg. Jurado met een sublieme pass. Aramburú kopt de bal weg. Klungelig pakt Quiroz de bal. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chalkias is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Cumbancha LLS 0:9

31e minuut.
Ordak verovert de bal door een tackle van achteren. Ordak probeert naar een medespeler te passen. Chalkias rent richting de bal. Gamer is nu in balbezit. Gamer haalt uit met een fantastische trap. Jurado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Aranowski kopt de bal weg. Gamer is nu in balbezit. Gamer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Da Costa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Cumbancha LLS 0:10

39e minuut.
Çeviker probeert naar een medespeler te passen. Aranowski rent richting de bal. Aranowski probeert naar een medespeler te passen. Gamer rent richting de bal. Gamer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hurane geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aramburú zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aranowski controleert de bal met de borst. Aranowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hurane met een sublieme pass. Çeviker geeft een hoge lob. Gamer rent richting de bal. Chalkias rent richting de bal. Chalkias draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arabe unido fc 85%, Cumbancha LLS 15%.
arabe unido fc - Cumbancha LLS 0:10

48e minuut.
Daar is Poveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú geeft een hoge lob. Gamer rent richting de bal. Gamer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Cumbancha LLS 0:11

51e minuut.
Gamer heeft problemen om de bal te vangen. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú passt de bal in één keer door. Chalkias heeft problemen om de bal te vangen. Chalkias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Çeviker rent richting de bal. Çeviker speelt de bal door. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias draait met de bal, schiet en ... Jurado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Cumbancha LLS 0:12

61e minuut.
Aramburú raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marina komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Figueira is nu in balbezit. Gamer onderschept slim de pass. Marina is nu in balbezit. Marina geeft de bal voor. Chalkias krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ordak probeert naar een medespeler te passen. Çeviker heeft problemen om de bal te vangen. Çeviker probeert naar een medespeler te passen. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias schiet op doel. Jurado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Cumbancha LLS 0:13

67e minuut.
Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordak speelt de bal door. Marina probeert naar een medespeler te passen. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jurado met een harde bal richting middenveld. Çeviker speelt de bal door. Chalkias heeft problemen om de bal te vangen. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. Jurado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda rent richting de bal. Marina onderschept slim de pass. Gamer rent richting de bal. Gamer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Krokowicz onderschept slim de pass. Krokowicz passt de bal in één keer door. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias schiet op doel. Na een snelle pass probeert Da Costa de bal onder controle te krijgen. Jurado bokst de bal weg.

81e minuut.
Aranowski kopt de bal weg. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamer rent richting de bal. Gamer draait met de bal, schiet en ... Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Cumbancha LLS 0:14

88e minuut.
Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker speelt de bal door. Daar is Da Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. Jurado bokst de bal weg. Gamer is nu in balbezit. Gamer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arabe unido fc 92%, Cumbancha LLS 8%.
arabe unido fc - Cumbancha LLS 0:14