Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
athinaida O.Φ.Η.
442 Tactiek alarma
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 57.8
good Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado passt de bal met de wreef. Leonardos met een sublieme pass. Kosionis is nu in balbezit. Kosionis haalt uit met een fantastische trap. Kuraś bokst de bal weg.

6e minuut.
Salas rent richting de bal. Salas probeert naar een medespeler te passen. Soardi speelt de bal door. Leonardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Kosionis rent richting de bal. Braxos verovert de bal door een tackle van achteren. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäjärvi onderschept slim de pass. Pitkäjärvi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kosionis rent richting de bal. Kosionis met een sublieme pass. Pitkäjärvi speelt de bal door. Leonardos is nu in balbezit. Leonardos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
athinaida - O.Φ.Η. 0:1

17e minuut.
Rochowiak passt de bal zonder na te denken. Braxos heeft problemen om de bal te vangen. Kosionis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kosionis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Daer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel onderschept slim de pass. Wróbel speelt de bal door. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Soardi met een sublieme pass. Pitkäjärvi probeert naar een medespeler te passen. Hristovasilis heeft problemen om de bal te vangen. Hristovasilis geeft een hoge lob. Leonardos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Morfis met een snelle inworp. Pitkäjärvi rent richting de bal. Pitkäjärvi geeft een hoge lob. Leonardos heeft problemen om de bal te vangen. Leonardos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Morfis kopt de bal weg. Pitkäjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäjärvi passt de bal in één keer door. Leonardos rent richting de bal. Leonardos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Soardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leonardos is nu in balbezit. Leonardos met een sublieme pass. Pitkäjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäjärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
athinaida - O.Φ.Η. 0:2

42e minuut.
Daar is Morfis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morfis probeert naar een medespeler te passen. Pitkäjärvi geeft een hoge lob. Leonardos is nu in balbezit. Leonardos draait met de bal, schiet en ... Kuraś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Chalkias de bal. Leonardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardos draait met de bal, schiet en ... Kuraś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: athinaida 71%, O.Φ.Η. 29%.
athinaida - O.Φ.Η. 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Salas de bal. Pitkäjärvi is nu in balbezit. Pitkäjärvi passt de bal in één keer door. Leonardos is nu in balbezit. Leonardos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Wróbel onderschept slim de pass. Wróbel passt de bal met de wreef. Pitkäjärvi is nu in balbezit. Pitkäjärvi geeft een hoge lob. Leonardos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Soardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salas probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soardi zal de hoekschop nemen. Pitkäjärvi maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuraś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Wróbel heeft problemen om de bal te vangen. Morfis probeert naar een medespeler te passen. Pitkäjärvi heeft problemen om de bal te vangen. Pitkäjärvi geeft een hoge lob. Leonardos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
athinaida - O.Φ.Η. 0:3

61e minuut.
Tomin heeft problemen om de bal te vangen. Leonardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardos passt de bal in één keer door. Pitkäjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäjärvi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Morfis passt de bal zonder na te denken. Daar is Wróbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wróbel probeert naar een medespeler te passen. Leonardos is nu in balbezit. Leonardos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pitkäjärvi passt de bal in één keer door. Soardi heeft problemen om de bal te vangen. Soardi speelt de bal door. Leonardos rent richting de bal. Leonardos draait met de bal, schiet en ... Kuraś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Tomin speelt de bal door. Soardi probeert naar een medespeler te passen. Leonardos rent richting de bal. Leonardos draait met de bal, schiet en ... Kuraś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
athinaida - O.Φ.Η. 0:4

82e minuut.
Amir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chantzakos de bal. Leonardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hristovasilis passt de bal in één keer door. Tomin rent richting de bal. Leonardos onderschept slim de pass. Pitkäjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäjärvi haalt uit met een fantastische trap. Kuraś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pitkäjärvi rent richting de bal. Pitkäjärvi draait met de bal, schiet en ... Chalkias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: athinaida 68%, O.Φ.Η. 32%.
athinaida - O.Φ.Η. 0:4