Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.BodVic Turbo Kent Scouts
433:D Tactiek black widow
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.4 gemiddelde waardering 61.4
solid Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Huezo geeft een hoge lob. De Bruyn kopt de bal weg. Klungelig pakt Voicu de bal. Duczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Duczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Valera Espín geeft een lange en hoge pass. del Oso kopt de bal weg. Paglione is nu in balbezit. Ipsa is nu in balbezit. Ipsa schiet op doel. Velescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
De Bruyn kopt de bal weg. Duczek bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oprescu zal de hoekschop nemen. Duczek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crnojević heeft problemen om de bal te vangen. Babski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Valera Espín geeft de bal voor. Inworp. Grążawski met een snelle inworp. Radziszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziszewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oprescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duczek is nu in balbezit. Duczek draait met de bal, schiet en ... Babski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Oprescu met de inworp. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete geeft een lange en hoge pass. Radziszewski rent richting de bal. Radziszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - Turbo Kent Scouts 0:1

41e minuut.
Grążawski is nu in balbezit. Grążawski probeert naar een medespeler te passen. Voicu is nu in balbezit. Duczek onderschept slim de pass. Duczek schiet op doel. Babski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 61%, Turbo Kent Scouts 39%.
Fc.BodVic - Turbo Kent Scouts 0:1

47e minuut.
Dimitrie geeft een hoge lob. Daar is Ipsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipsa passt de bal met de wreef. del Oso rent richting de bal. del Oso haalt uit met een fantastische trap. Velescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ipsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc.BodVic - Turbo Kent Scouts 1:1

52e minuut.
Beştea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paglione kan de bal niet met de borst controleren. Huezo geeft de bal voor. Radziszewski is nu in balbezit. Radziszewski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Voicu is nu in balbezit. Duczek verovert de bal door een tackle van achteren. Duczek passt de bal zonder na te denken. De Bruyn is nu in balbezit. De Bruyn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De Bruyn rent richting de bal. Radziszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Crnojević ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Crnojević naar de kleedkamers voor een vroege douche. Radziszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crnojević probeert naar een medespeler te passen. De Bruyn zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Babski speelt de bal door. Carcalete kopt de bal weg. Dimitrie heeft problemen om de bal te vangen. De Bruyn rent richting de bal. De Bruyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ślepowron rent richting de bal. Jasanský speelt de bal door. Oprescu met een sublieme pass. De Bruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Grążawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grążawski speelt de bal door. Radziszewski is nu in balbezit. Radziszewski heeft problemen om de bal te vangen. Radziszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 65%, Turbo Kent Scouts 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc.BodVic - Turbo Kent Scouts 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Ślepowron verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepowron geeft een lange en hoge pass. De Bruyn is nu in balbezit. Duczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Duczek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Radziszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radziszewski schiet op doel. Babski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

98e minuut.
Radziszewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimitrie. Radziszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grążawski met een snel genomen vrije trap. Radziszewski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 49%, Turbo Kent Scouts 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc.BodVic - Turbo Kent Scouts 1:1

110e minuut.
Huezo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paglione met een snelle inworp. Beştea geeft de bal voor. del Oso springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - Turbo Kent Scouts 2:1

117e minuut.
Carcalete passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grążawski de bal. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete geeft een hoge lob. Babski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

118e minuut.
Ślepowron geeft de bal voor. Drągowski heeft problemen om de bal te vangen. Drągowski probeert naar een medespeler te passen. Ipsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

120e minuut.
Oprescu passt de bal zonder na te denken. De Bruyn is nu in balbezit. Voicu begaat een overtreding. Voicu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 56%, Turbo Kent Scouts 44%.
Fc.BodVic - Turbo Kent Scouts 2:1