Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Extreme Eleven Coverciano
MV1 Tactiek S. Fortress 3AA
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
29 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
64.8 gemiddelde waardering 55.7
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Maccario is nu in balbezit. Maccario passt de bal in één keer door. Bruzzo probeert naar een medespeler te passen. Jorgović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović haalt uit met een fantastische trap. Tartu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Maccario bereikt de bal nog maar net als eerste. Maccario geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mutz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zachwieja geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Günkan rent richting de bal. Günkan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu geeft een hoge lob. Günkan kopt de bal weg. Watral rent richting de bal. Watral haalt uit met een fantastische trap. Scandellari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mutz is nu in balbezit. Mutz geeft de bal voor. Klungelig pakt Buglia de bal. Watral rent richting de bal. Watral schiet op doel. Scandellari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maccario bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz geeft een hoge lob. Günkan kopt de bal weg. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomescu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mutz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Günkan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu geeft een lange en hoge pass. Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral haalt uit met een fantastische trap. Scandellari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Extreme Eleven - Coverciano 1:0

34e minuut.
Günkan probeert naar een medespeler te passen. Watral speelt de bal door. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Schipani de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lante Della Rovere kopt de bal weg. Jorgović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo Calvo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pardo Calvo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Günkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittari onderschept slim de pass. Pittari geeft de bal voor. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre haalt uit met een fantastische trap. Tartu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Mutz passt de bal met de wreef. Tomescu heeft problemen om de bal te vangen. Tomescu geeft een lange en hoge pass. Watral rent richting de bal. Watral schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Doeltrap. Rácz komt het veld opgelopen. Parezanović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Extreme Eleven 28%, Coverciano 72%.
Extreme Eleven - Coverciano 1:0

47e minuut.
Zachwieja passt de bal zonder na te denken. Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz passt de bal met de wreef. Günkan is nu in balbezit. Günkan schiet op doel. Scandellari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Günkan maakt een snoekduik en kopt de bal. Parezanović is nu in balbezit. Buglia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parezanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Günkan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Extreme Eleven - Coverciano 2:0

52e minuut.
Günkan haalt uit met een fantastische trap. Pittari probeert de bal aan de voet te houden. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra geeft een lange en hoge pass. Parezanović springt en kopt de bal. Scandellari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Bruzzo met de inworp. Jorgović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Almendra. Jorgović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

62e minuut.
Varlan geeft de bal voor. Parezanović kopt de bal weg. Klungelig pakt Schipani de bal. Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz haalt uit met een fantastische trap. Scandellari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Extreme Eleven - Coverciano 3:0

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ventre stond buitenspel. Habrock komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mutz neemt vlug de vrije trap. Günkan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pittari. Pittari krijgt een gele kaart. Günkan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mutz met een snel genomen vrije trap. Parezanović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović onderschept slim de pass. Maccario legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maccario krijgt een gele kaart. Parezanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Günkan neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz geeft een hoge lob. Günkan heeft problemen om de bal te vangen. Parezanović rent richting de bal. Parezanović draait met de bal, schiet en ... Scandellari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rácz is nu in balbezit. Rácz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Schipani heeft problemen om de bal te vangen. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra geeft een lange en hoge pass. Rácz heeft problemen om de bal te vangen. Rácz schiet op doel. Scandellari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

89e minuut.
Jorgović heeft problemen om de bal te vangen. Jorgović met een sublieme pass. Kourichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lante Della Rovere onderschept slim de pass. Lante Della Rovere schiet op doel. Tartu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ventre is nu in balbezit. Ventre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Extreme Eleven - Coverciano 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Extreme Eleven 42%, Coverciano 58%.
Extreme Eleven - Coverciano 3:1