Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-14 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Lgoczanka Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2297
FC Lgoczanka FC Fablok Chrzanów
TA4 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 34.4
uitstekend Schieten redelijk
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen redelijk


13e minuut.
Pallesi speelt de bal door. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornell rent richting de bal. Bęś verovert de bal door een tackle van achteren. Bęś schiet op doel. Gerwazy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Pallesi met de inworp. Călin rent richting de bal. Călin speelt de bal door. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FC Fablok Chrzanów 1:0

28e minuut.
Pietrzykowski passt de bal in één keer door. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski passt de bal zonder na te denken. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FC Fablok Chrzanów 2:0

30e minuut.
Pallesi met een sublieme pass. Pietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzykowski met een sublieme pass. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Paltrow de bal. Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski speelt de bal door. Pietrzykowski geeft een hoge lob. Bęś krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Halczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallesi onderschept slim de pass. Pallesi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bęś de bal. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Husson passt de bal zonder na te denken. Dornell verovert de bal door een tackle van achteren. Zuluaga controleert de bal met de borst. Bęś is nu in balbezit. Bęś draait met de bal, schiet en ... Gerwazy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FC Fablok Chrzanów 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 45%, FC Fablok Chrzanów 55%.
FC Lgoczanka - FC Fablok Chrzanów 3:0

46e minuut.
Pietrzykowski passt de bal zonder na te denken. Wareniak probeert naar een medespeler te passen. Bęś is nu in balbezit. Husson rent richting de bal. Husson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Bęś rent richting de bal. Bęś passt de bal met de wreef. Węgrzynowski heeft problemen om de bal te vangen. Węgrzynowski draait met de bal, schiet en ... Gerwazy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FC Fablok Chrzanów 4:0

67e minuut.
Pietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson is nu in balbezit. Husson geeft een hoge lob. Bęś heeft problemen om de bal te vangen. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FC Fablok Chrzanów 5:0

68e minuut.
Pietrzykowski passt de bal met de wreef. Bęś rent richting de bal. Husson is nu in balbezit. Husson draait met de bal, schiet en ... Gerwazy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FC Fablok Chrzanów 6:0

73e minuut.
Husson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pietrzykowski rent richting de bal. Pietrzykowski met een sublieme pass. Bęś rent richting de bal. Bęś schiet op doel. Gerwazy bokst de bal weg. Zuluaga rent richting de bal. Węgrzynowski onderschept slim de pass. Węgrzynowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FC Fablok Chrzanów 7:0

73e minuut.
Saive is nu in balbezit. Węgrzynowski onderschept slim de pass. Samson bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap. Gerwazy bokst de bal weg.

75e minuut.
Saive is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietrzykowski. Saive is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Halczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Garuti haalt uit met een fantastische trap. Anglada bokst de bal weg. Paal!

78e minuut.
Pietrzykowski is nu in balbezit. Pietrzykowski passt de bal met de wreef. Daar is Dornell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś haalt uit met een fantastische trap. Gerwazy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FC Fablok Chrzanów 8:0

90e minuut.
Pallesi met een sublieme pass. Pietrzykowski heeft problemen om de bal te vangen. Pietrzykowski passt de bal zonder na te denken. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 22%, FC Fablok Chrzanów 78%.
FC Lgoczanka - FC Fablok Chrzanów 8:0