Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-21 19:34
  • Competitiewedstrijd: Mistrzów Cup
  • Stadion: The Emirates
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5424
~Arsenal Londyn~ Chelsea FC
dawid2 Tactiek 3:3:2:2
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 45.8
adequate Schieten good
good Passen very good
adequate Verdedigen adequate


21e minuut.
Daar is Churov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Churov probeert naar een medespeler te passen. Lages is nu in balbezit. Lages geeft de bal voor. Fornalik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Chelsea FC 0:1

29e minuut.
Romoli onderschept slim de pass. Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lages rent richting de bal. Lages geeft een hoge lob. Fornalik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Churov is nu in balbezit. Churov passt de bal zonder na te denken. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik haalt uit met een fantastische trap. Yanakiev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Chelsea FC 0:2

35e minuut.
Kopytko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zawadzki komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Fornalik kopt de bal weg. Klungelig pakt Del Gamba de bal. Kurzawa rent richting de bal. Del Gamba onderschept slim de pass. Del Gamba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ~Arsenal Londyn~ 72%, Chelsea FC 28%.
~Arsenal Londyn~ - Chelsea FC 0:2

46e minuut.
Martí komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Szleter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Gamba is nu in balbezit. Kurzawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurzawa krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Lages is nu in balbezit. Lages geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wolwowicz de bal. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Del Gamba kopt de bal weg. Campuzano rent richting de bal. Campuzano geeft een lange en hoge pass. Dziamgot is nu in balbezit. Dziamgot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Churov passt de bal met de wreef. Zimnawoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimnawoda passt de bal zonder na te denken. Del Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba draait met de bal, schiet en ... Yanakiev bokst de bal weg.

90e minuut.
Churov met een sublieme pass. Zimnawoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimnawoda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Del Gamba de bal. Del Gamba schiet op doel. Yanakiev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ~Arsenal Londyn~ 55%, Chelsea FC 45%.
~Arsenal Londyn~ - Chelsea FC 0:2