Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-21 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Trnava12 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4707
Trnava12 FK Lynx
442+ Tactiek blau
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
36.7 gemiddelde waardering 34.5
matig Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Kotlár geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubiel met een snelle inworp. Porębski rent richting de bal. Porębski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Porębski passt de bal in één keer door. Dubiel is nu in balbezit. Dubiel draait met de bal, schiet en ... Trachtulec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Machináč de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kukta geeft de bal voor. Porębski controleert de bal met de borst. Kotlár bereikt de bal nog maar net als eerste. Porębski verovert de bal door een tackle van achteren. Porębski schiet op doel. Trachtulec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FK Lynx 1:0

28e minuut.
Bravo de Rueda kopt de bal weg. Sandala rent richting de bal. Jakšić probeert naar een medespeler te passen. Dubiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rokita passt de bal met de wreef. Dubiel is nu in balbezit. Dubiel probeert naar een medespeler te passen. Porębski rent richting de bal. Porębski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dubiel met een sublieme pass. Sandala speelt de bal door. Kukta rent richting de bal. Bravo de Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo de Rueda schiet op doel. Trachtulec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kotlár is nu in balbezit. Kotlár geeft een lange en hoge pass. Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porębski draait met de bal, schiet en ... Trachtulec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FK Lynx 2:0

40e minuut.
Heijnen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sandala de bal onder controle te krijgen. Jakšić probeert naar een medespeler te passen. Porębski is nu in balbezit. Porębski draait met de bal, schiet en ... Trachtulec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 34%, FK Lynx 66%.
Trnava12 - FK Lynx 2:0

60e minuut.
Macko is nu in balbezit. Dasadon verovert de bal door een tackle van achteren. Dasadon geeft een lange en hoge pass. Kukta is nu in balbezit. Kukta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FK Lynx 2:1

62e minuut.
Porębski heeft problemen om de bal te vangen. Dubiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiel passt de bal met de wreef. Bravo de Rueda rent richting de bal. Bravo de Rueda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Machináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Surać verovert de bal door een tackle van achteren. Surać probeert naar een medespeler te passen. Bravo de Rueda is nu in balbezit. Bravo de Rueda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 41%, FK Lynx 59%.
Trnava12 - FK Lynx 2:1