Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-21 19:32
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F.C. KENTFOREST Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9509
F.C. KENTFOREST Magisterská Juniorka
Single Attack 2 Tactiek rapid2
35% Balbezit 65%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
35 gemiddelde waardering 59
matig Schieten formidabel
redelijk Passen uitmuntend
redelijk Verdedigen goed


8e minuut.
Daar is Hudeček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudeček passt de bal met de wreef. Pála is nu in balbezit. Pála geeft de bal voor. Ostřiha springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Boháček is nu in balbezit. Boháček passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Horjevschi de bal. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostřiha haalt uit met een fantastische trap. Zuev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Tumpach heeft problemen om de bal te vangen. Tumpach geeft een hoge lob. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoušek is nu in balbezit. Valoušek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Hudeček probeert naar een medespeler te passen. Valoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoušek passt de bal zonder na te denken. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostřiha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Mandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček onderschept slim de pass. Arsene rent richting de bal. Hudeček verovert de bal door een tackle van achteren. Hudeček draait met de bal, schiet en ... Zuev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. KENTFOREST 74%, Magisterská Juniorka 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. KENTFOREST - Magisterská Juniorka 0:0

57e minuut.
Klungelig pakt Mandu de bal. Hudeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček passt de bal zonder na te denken. Ostřiha rent richting de bal. Ostřiha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KENTFOREST - Magisterská Juniorka 0:1

59e minuut.
Dolejzal kopt de bal weg. Pála is nu in balbezit. Pála passt de bal met de wreef. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KENTFOREST - Magisterská Juniorka 0:2

71e minuut.
Gnatiuc rent richting de bal. Hudeček onderschept slim de pass. Valoušek rent richting de bal. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček haalt uit met een fantastische trap. Zuev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Zuev niet meer kan verder spelen. Braga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. KENTFOREST 65%, Magisterská Juniorka 35%.
F.C. KENTFOREST - Magisterská Juniorka 0:2