Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Me Lleva El Chanfle Catenaccio F.C.
4-2-2-2 Tactiek Tigres
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
34.5 gemiddelde waardering 42.2
redelijk Schieten matig
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Lintner met de inworp. Sukatmaz geeft de bal voor. Heller rent richting de bal. Heller schiet op doel. Gromadzki probeert de bal aan de voet te houden. Intrieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Sukatmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomas passt de bal in één keer door. Heller rent richting de bal. Heller draait met de bal, schiet en ... Intrieri bokst de bal weg.

30e minuut.
Sukatmaz rent richting de bal. Teleki is nu in balbezit. Sukatmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sukatmaz krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Teleki rent richting de bal. Sukatmaz onderschept slim de pass. Sukatmaz speelt de bal door. Ikonić rent richting de bal. Ikonić draait met de bal, schiet en ... Intrieri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Me Lleva El Chanfle 70%, Catenaccio F.C. 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Me Lleva El Chanfle - Catenaccio F.C. 0:0

50e minuut.
Dibbern controleert de bal met de borst. Gromadzki is nu in balbezit. Sukatmaz onderschept slim de pass. Sukatmaz geeft de bal voor. Ikonić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Farinha geeft de bal voor. Sukatmaz rent richting de bal. Sukatmaz geeft een lange en hoge pass. Heller is nu in balbezit. Heller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Lomas rent richting de bal. Lomas geeft een lange en hoge pass. Adrogué heeft problemen om de bal te vangen. Ikonić is nu in balbezit. Ikonić haalt uit met een fantastische trap. Intrieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Yaranga speelt de bal door. Raponi probeert de bal aan de voet te houden. Dibbern geeft de bal voor. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski draait met de bal, schiet en ... Niewolski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ossowski rent richting de bal. Ossowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Me Lleva El Chanfle - Catenaccio F.C. 1:0

63e minuut.
Sukatmaz passt de bal zonder na te denken. Lomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomas geeft een lange en hoge pass. Heller bereikt de bal nog maar net als eerste. Heller schiet op doel. Intrieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ikonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Me Lleva El Chanfle - Catenaccio F.C. 1:1

72e minuut.
Ikonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz geeft een hoge lob. Heller is nu in balbezit. Heller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Me Lleva El Chanfle - Catenaccio F.C. 1:2

79e minuut.
Farinha geeft de bal voor. Inworp. Weyland met de inworp. Dibbern geeft een lange en hoge pass. Ossowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Me Lleva El Chanfle - Catenaccio F.C. 2:2

84e minuut.
Lomas geeft een hoge lob. Daar is Adrogué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ikonić is nu in balbezit. Ikonić haalt uit met een fantastische trap. Intrieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Me Lleva El Chanfle - Catenaccio F.C. 2:3

87e minuut.
Bemberg geeft een hoge lob. Lintner is nu in balbezit. Lintner geeft de bal voor. Ikonić rent richting de bal. Ikonić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Me Lleva El Chanfle 58%, Catenaccio F.C. 42%.
Me Lleva El Chanfle - Catenaccio F.C. 2:3