Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-28 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: amc team Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4781
amc team Unirea `85 Golesti
atac Tactiek incercare532
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
38.1 gemiddelde waardering 53.5
adequate Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen good


5e minuut.
Sas rent richting de bal. Sas draait met de bal, schiet en ... Neculau speelt de bal door. Klungelig pakt Ungureanu de bal. Ungureanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - Unirea `85 Golesti 0:1

9e minuut.
Ispas passt de bal in één keer door. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa geeft een hoge lob. Sas is nu in balbezit. Sas schiet op doel. Brecska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Minorczyk rent richting de bal. Rogoveanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bălaşa. Bălaşa krijgt een gele kaart. Rogoveanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pascalin met een snel genomen vrije trap. Popescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu geeft de bal voor. Ungureanu rent richting de bal. Klungelig pakt Ungureanu de bal. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. Brecska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amc team 54%, Unirea `85 Golesti 46%.
amc team - Unirea `85 Golesti 0:1

51e minuut.
Klungelig pakt Sas de bal. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas onderschept slim de pass. Sas haalt uit met een fantastische trap. Brecska probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - Unirea `85 Golesti 0:2

58e minuut.
Ungureanu onderschept slim de pass. Ungureanu passt de bal in één keer door. Bălaşa speelt de bal door. Sas is nu in balbezit. Sas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacu geeft een hoge lob. Ungureanu kopt de bal weg. Sas is nu in balbezit. Sas draait met de bal, schiet en ... Brecska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Zăituc kopt de bal weg. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu geeft een lange en hoge pass. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - Unirea `85 Golesti 0:3

68e minuut.
Neculau is nu in balbezit. Neculau passt de bal zonder na te denken. Dinicolantonio controleert de bal met de borst. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Brecska met een harde bal richting middenveld. Cacoveanu kopt de bal weg. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Daar is Proteasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas geeft de bal voor. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu speelt de bal door. Ispas verovert de bal door een tackle van achteren. Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Dinicolantonio is nu in balbezit. Dinicolantonio passt de bal zonder na te denken. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... Brecska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - Unirea `85 Golesti 0:4

88e minuut.
Sas kopt de bal weg. Daar is Neculau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amc team 60%, Unirea `85 Golesti 40%.
amc team - Unirea `85 Golesti 0:4