Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 al-Jazā’ir U21
Test 2 Tactiek MERGUEZ HARA QQD
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 47.1
adequate Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen solid


8e minuut.
Davidson rent richting de bal. Davidson speelt de bal door. Woodhams rent richting de bal. Richter rent richting de bal. Richter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Mammeri onderschept slim de pass. Mammeri speelt de bal door. Hadj Aïssa met een sublieme pass. Van Gog geeft de bal voor. Considine maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Soloman rent richting de bal. Soloman probeert naar een medespeler te passen. Tahar rent richting de bal. Considine verovert de bal door een tackle van achteren. Considine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Considine verovert de bal door een tackle van achteren. Woodhams is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agoumi. Agoumi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 44%, al-Jazā’ir U21 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - al-Jazā’ir U21 0:0

50e minuut.
Soloman speelt de bal door. Tahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahar passt de bal in één keer door. Belkheir rent richting de bal. Belkheir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - al-Jazā’ir U21 0:1

60e minuut.
Saadallah passt de bal zonder na te denken. Daar is Benyahia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soloman is nu in balbezit. Soloman met een sublieme pass. Considine is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Soloman geeft de bal voor. Kharroubi met een sublieme pass. Soloman kopt de bal weg. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams draait met de bal, schiet en ... Kharroubi bokst de bal weg.

82e minuut.
Viertal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hadj Aïssa met een snelle inworp. El Harrachi is nu in balbezit. El Harrachi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Soloman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Crow komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 44%, al-Jazā’ir U21 56%.
New Zealand U21 - al-Jazā’ir U21 0:1