Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-06 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Olympiastadion
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12664
Suomi Deutschland
Finlandia WC1 Tactiek FIN 523 -M
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
78.5 gemiddelde waardering 82.1
outstanding Schieten brilliant
incredible Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


20e minuut.
Raab is nu in balbezit. Kenttä verovert de bal door een tackle van achteren. Kenttä passt de bal zonder na te denken. Tähti rent richting de bal. Tähti haalt uit met een fantastische trap. Neupert bokst de bal weg.

25e minuut.
Haferkamp rent richting de bal. Aunkofer bereikt de bal nog maar net als eerste. West is nu in balbezit. Haferkamp onderschept slim de pass. Haferkamp schiet op doel. Pitkäkangas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - Deutschland 0:1

44e minuut.
Plagemann geeft de bal voor. Aunkofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Käkönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Okun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pitkäkangas trapt de bal weg. Soini rent richting de bal. Waldschrath schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi 53%, Deutschland 47%.
Suomi - Deutschland 0:1

51e minuut.
Plagemann verovert de bal door een tackle van achteren. Saarilehto verovert de bal door een tackle van achteren. Saarilehto probeert naar een medespeler te passen. Soini is nu in balbezit. Soini schiet op doel. Neupert bokst de bal weg. Tähti is nu in balbezit. Tähti draait met de bal, schiet en ... Neupert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suomi - Deutschland 1:1

57e minuut.
Doeltrap. Kötteritzsch komt het veld opgelopen. Kramny komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Vainiontaka kopt de bal weg. Kötteritzsch is nu in balbezit. Kenttä tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kenttä krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Buitenspel voor Saarilehto. Goede buitenspelval van de verdediging. Purhonen komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kramny is nu in balbezit. Vihavainen begaat een overtreding. Kramny raakt geblesseerd tijdens het duel. Hannula komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Raab speelt de bal door. Kötteritzsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Haferkamp rent richting de bal. Haferkamp haalt uit met een fantastische trap. Pitkäkangas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - Deutschland 1:2

73e minuut.
Abshagen komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Neupert maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vihavainen probeert de bal met de borst te controleren. Aunkofer rent richting de bal. Kramny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramny draait met de bal, schiet en ... Pitkäkangas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kettu heeft problemen om de bal te vangen. Abshagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshagen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - Deutschland 1:3

77e minuut.
Saarilehto geeft een lange en hoge pass. Raab kopt de bal weg. Kramny rent richting de bal. Kramny haalt uit met een fantastische trap. Pitkäkangas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - Deutschland 1:4

79e minuut.
Tyyskä rent richting de bal. Tyyskä passt de bal in één keer door. Soini is nu in balbezit. Soini draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Plagemann met de inworp. Tyyskä is nu in balbezit. Tyyskä passt de bal met de wreef. Soini rent richting de bal. Soini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Inworp. Saarilehto met een snelle inworp. Tyyskä probeert naar een medespeler te passen. Soini rent richting de bal. Soini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Soini is nu in balbezit. Flankenwolf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hannula neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Neupert met een sublieme pass. Lauth kopt de bal weg. Abshagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshagen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi 53%, Deutschland 47%.
Suomi - Deutschland 1:4