Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-06 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Suomi U21 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7928
Suomi U21 Sverige U21
Jari Litmanen Tactiek The End?
49% Balbezit 51%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 48.7
very good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Myllynen geeft een hoge lob. Mäkimaa rent richting de bal. Forsell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mäkimaa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onnensaari neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Andberger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Rousku is nu in balbezit. Forsell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rousku raakt geblesseerd tijdens het duel. Ylifrantti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niittyperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittyperä draait met de bal, schiet en ... Andberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Forsell geeft de bal voor. Vuorikivi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liedholm. Liedholm krijgt een gele kaart. Vuorikivi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Myllynen met een snel genomen vrije trap. Niittyperä rent richting de bal. Niittyperä schiet op doel. Andberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Mäkimaa is nu in balbezit. Rousku bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkimaa is nu in balbezit. Mäkimaa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Rousku geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Niittyperä de bal onder controle te krijgen. Mäkimaa rent richting de bal. Mäkimaa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Javanainen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Onnensaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onnensaari met een sublieme pass. Niittyperä heeft problemen om de bal te vangen. Niittyperä haalt uit met een fantastische trap. Andberger bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Niittyperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittyperä schiet op doel. Andberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mäkimaa is nu in balbezit. Mäkimaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Sverige U21 1:0

41e minuut.
Onnensaari rent richting de bal. Onnensaari met een sublieme pass. Thunebro is nu in balbezit. Mäkimaa verovert de bal door een tackle van achteren. Mäkimaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Sverige U21 2:0

44e minuut.
Mäkimaa rent richting de bal. Billström onderschept slim de pass. Billström geeft de bal voor. Myllynen rent richting de bal. Myllynen geeft een lange en hoge pass. Andberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 35%, Sverige U21 65%.
Suomi U21 - Sverige U21 2:0

46e minuut.
Ström komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Niittyperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittyperä schiet op doel. Daar is Thunebro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rousku bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousku schiet op doel. Andberger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Onnensaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Onnensaari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kallonen komt het veld opgelopen. Tanttu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Onnensaari rent richting de bal. Onnensaari passt de bal met de wreef. Birgersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanttu onderschept slim de pass. Tanttu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ising bereikt de bal nog maar net als eerste. Ising geeft een lange en hoge pass. Daar is Vuorikivi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liedholm rent richting de bal. Liedholm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Pirttikoski niet meer kan verder spelen. Viherlaakso komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Myllynen heeft problemen om de bal te vangen. Vuorikivi rent richting de bal. Liedholm begaat een overtreding. Liedholm krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Inworp. Ylifrantti met de inworp. Kallonen is nu in balbezit. Kallonen passt de bal in één keer door. Ylifrantti geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niittyperä maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wallen kopt de bal weg. Ising bereikt de bal nog maar net als eerste. Ising passt de bal met de wreef. Wallen is nu in balbezit. Wallen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Ström bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallonen onderschept slim de pass. Kallonen speelt de bal door. Klungelig pakt Tanttu de bal. Tanttu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Myllynen met een sublieme pass. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti passt de bal zonder na te denken. Tanttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanttu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 26%, Sverige U21 74%.
Suomi U21 - Sverige U21 2:0