Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Miranda LOS INCAS F.C.
CA Tactiek HUASCAR
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 47.5
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Riller met een sublieme pass. Xinpeng rent richting de bal. Özgörkey maakt een afschuwelijke overtreding. Özgörkey krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Čaks met de inworp. Negrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrau passt de bal met de wreef. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vəlimətov heeft problemen om de bal te vangen. Agüero rent richting de bal. Vəlimətov onderschept slim de pass. Čaks rent richting de bal. Čaks geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Montero rent richting de bal. Agüero rent richting de bal. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Čaks is nu in balbezit. Vəlimətov onderschept slim de pass. Vəlimətov geeft de bal voor. Xinpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinpeng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 49%, LOS INCAS F.C. 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Miranda - LOS INCAS F.C. 0:0

48e minuut.
Čaks bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaks speelt de bal door. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... bin Humaid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - LOS INCAS F.C. 1:0

74e minuut.
Milinkovic rent richting de bal. Milinkovic geeft de bal voor. Inworp. Chaves Monjardim met de inworp. Negrau geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 52%, LOS INCAS F.C. 48%.
F.C.Miranda - LOS INCAS F.C. 1:0