Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.B.C. CAN BOYS ZOMBIE SPORTS [F.C.]
zenzible jr Tactiek GENERATION X
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
40.1 gemiddelde waardering 51.9
adequate Schieten solid
good Passen very good
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Gorun geeft de bal voor. Reynoso is nu in balbezit. Oasenegre schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oasenegre krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Oasenegre geeft een lange en hoge pass. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun haalt uit met een fantastische trap. Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:1

34e minuut.
Artashkin speelt de bal door. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre passt de bal zonder na te denken. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Daar is Oasenegre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artashkin rent richting de bal. Artashkin passt de bal zonder na te denken. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun haalt uit met een fantastische trap. Creyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Artashkin passt de bal zonder na te denken. Mendoza rent richting de bal. García Valle verovert de bal door een tackle van achteren. García Valle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 66%, ZOMBIE SPORTS [F.C.] 34%.
F.B.C. CAN BOYS - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:1

62e minuut.
Inworp. Briceño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Artashkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre schiet op doel. Creyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Artashkin verovert de bal door een tackle van achteren. Artashkin passt de bal in één keer door. Gorun rent richting de bal. Gorun draait met de bal, schiet en ... Creyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:2

68e minuut.
Vella geeft de bal voor. Quiroz kopt de bal weg. Artashkin probeert de bal met de borst te controleren. Artashkin geeft een hoge lob. Creyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Artashkin met een sublieme pass. Gorun is nu in balbezit. Reynoso rent richting de bal. Gorun verovert de bal door een tackle van achteren. Gorun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 61%, ZOMBIE SPORTS [F.C.] 39%.
F.B.C. CAN BOYS - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:2