Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Miranda ZOMBIE SPORTS [F.C.]
CA Tactiek GENERATION X
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
54.4 gemiddelde waardering 58.5
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Senkić geeft een hoge lob. Delgado kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Özgörkey de bal onder controle te krijgen. Gorun is nu in balbezit. Gorun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Artashkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Artashkin geeft de bal voor. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun draait met de bal, schiet en ... Mazzioli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:1

27e minuut.
Cockburn kopt de bal weg. Oasenegre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chaves Monjardim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chaves Monjardim krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Oasenegre geeft de bal voor. Cockburn kopt de bal weg. Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre geeft een hoge lob. Gorun krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gorun kopt de bal weg. Delgado is nu in balbezit. Chaves Monjardim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chaves Monjardim krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

37e minuut.
Čaks rent richting de bal. García Valle verovert de bal door een tackle van achteren. García Valle passt de bal met de wreef. Gorun rent richting de bal. Gorun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
García Valle met een snelle inworp. Artashkin rent richting de bal. Artashkin passt de bal in één keer door. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 61%, ZOMBIE SPORTS [F.C.] 39%.
F.C.Miranda - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:2

52e minuut.
Fritsch verovert de bal door een tackle van achteren. García Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. García Valle passt de bal zonder na te denken. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun haalt uit met een fantastische trap. Mazzioli bokst de bal weg.

66e minuut.
Lipka speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Briceño verovert de bal door een tackle van achteren. Briceño geeft de bal voor. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Montero controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Quiroz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Delgado kopt de bal weg. Gorun is nu in balbezit. Gorun draait met de bal, schiet en ... Mazzioli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Oasenegre geeft een lange en hoge pass. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgörkey begaat een overtreding. Gorun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. García Valle neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mazzioli bokst de bal weg.

78e minuut.
Briceño verovert de bal door een tackle van achteren. Briceño speelt de bal door. Negrau probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Negrau probeert naar een medespeler te passen. Čaks is nu in balbezit. García Valle schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. García Valle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 60%, ZOMBIE SPORTS [F.C.] 40%.
F.C.Miranda - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:2