Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS INCAS F.C. F.B.C. CAN BOYS
HUASCAR Tactiek gatulio gotitas
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
46.7 gemiddelde waardering 61.1
adequate Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


11e minuut.
Ruz Baños is nu in balbezit. Echenique begaat een overtreding. Ruz Baños raakt geblesseerd tijdens het duel. Moran zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sroka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Magallanes geeft de bal voor. Vella met een sublieme pass. Ryadkov is nu in balbezit. Ryadkov geeft een lange en hoge pass. Vella kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Moran geeft de bal voor. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ryadkov zijn tegenspeler op de grond. Ryadkov krijgt een gele kaart. Jaszczerski raakt geblesseerd tijdens het duel. Marczuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sroka krijgt zijn hoofd ertegen. bin Humaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Jaszczerski geeft de bal voor. Moran bereikt de bal nog maar net als eerste. Moran passt de bal met de wreef. Marczuk rent richting de bal. Marczuk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 50%, F.B.C. CAN BOYS 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOS INCAS F.C. - F.B.C. CAN BOYS 0:0

46e minuut.
del Bosque komt het veld opgelopen. Ahumada komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk geeft de bal voor. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski schiet op doel. bin Humaid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - F.B.C. CAN BOYS 0:1

53e minuut.
Marczuk is nu in balbezit. Marczuk geeft een hoge lob. Ryadkov onderschept slim de pass. Moran geeft een hoge lob. Jaszczerski springt en kopt de bal. bin Humaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada schiet op doel. bin Humaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vəlimətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada verovert de bal door een tackle van achteren. Ahumada schiet op doel. bin Humaid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - F.B.C. CAN BOYS 0:2

59e minuut.
Vella passt de bal met de wreef. Marczuk speelt de bal door. Asngari is nu in balbezit. Jaszczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk passt de bal met de wreef. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada draait met de bal, schiet en ... bin Humaid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - F.B.C. CAN BOYS 0:3

79e minuut.
Vella geeft de bal voor. Vəlimətov geeft een hoge lob. Riller is nu in balbezit. Moran onderschept slim de pass. Moran geeft een hoge lob. bin Humaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Vəlimətov verovert de bal door een tackle van achteren. Vəlimətov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruz Baños met een snelle inworp. Marczuk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
bin Humaid neemt vlug de vrije trap. Ruz Baños kopt de bal weg. Klungelig pakt Acasuzo de bal. Marczuk rent richting de bal. Marczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Acasuzo geeft de bal voor. Inworp. Ruz Baños zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marczuk geeft een hoge lob. Jaszczerski springt en kopt de bal. bin Humaid bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 68%, F.B.C. CAN BOYS 32%.
LOS INCAS F.C. - F.B.C. CAN BOYS 0:3