Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Miranda F.B.C. CAN BOYS
CA Tactiek zenzible jr
59% Balbezit 41%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
56 gemiddelde waardering 38.2
solid Schieten adequate
very good Passen solid
adequate Verdedigen weak


13e minuut.
Lipka geeft een hoge lob. Ortiz kopt de bal weg. Montero is nu in balbezit. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Cominges raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vella komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Negrau passt de bal met de wreef. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
del Bosque passt de bal in één keer door. Bambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambini passt de bal met de wreef. Ruz Baños heeft problemen om de bal te vangen. Ruz Baños geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaves Monjardim geeft een lange en hoge pass. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Negrau onderschept slim de pass. Negrau met een sublieme pass. Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - F.B.C. CAN BOYS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 49%, F.B.C. CAN BOYS 51%.
F.C.Miranda - F.B.C. CAN BOYS 1:0

47e minuut.
Čaks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agüero geeft een hoge lob. Vella heeft problemen om de bal te vangen. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Vella is nu in balbezit. Negrau onderschept slim de pass. Negrau geeft de bal voor. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Vella geeft een hoge lob. Cockburn kopt de bal weg. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaks verovert de bal door een tackle van achteren. Čaks schiet op doel. Creyne bokst de bal weg. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - F.B.C. CAN BOYS 2:0

63e minuut.
Čaks rent richting de bal. Čaks speelt de bal door. Chaves Monjardim rent richting de bal. Chaves Monjardim haalt uit met een fantastische trap. Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lipka geeft de bal voor. Ortiz is nu in balbezit. Vella legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ortiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čaks legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - F.B.C. CAN BOYS 3:0

78e minuut.
Fritsch passt de bal in één keer door. Čaks geeft de bal voor. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Creyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fritsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čaks rent richting de bal. Čaks passt de bal met de wreef. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 51%, F.B.C. CAN BOYS 49%.
F.C.Miranda - F.B.C. CAN BOYS 3:0