Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.B.C. CAN BOYS F.C.Miranda
zenzible jr Tactiek CA
40% Balbezit 60%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
41.5 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Čaks met een snelle inworp. Negrau is nu in balbezit. Negrau probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chaves Monjardim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaves Monjardim schiet op doel. Creyne bokst de bal weg. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chaves Monjardim zal de hoekschop nemen. Agüero maakt een snoekduik en kopt de bal. Creyne bokst de bal weg.

6e minuut.
Fritsch verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruz Baños met een snelle inworp. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza schiet op doel. Mazzioli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
del Bosque geeft de bal voor. Ahumada rent richting de bal. Chaves Monjardim begaat een overtreding. Chaves Monjardim krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Čaks met een sublieme pass. Chaves Monjardim speelt de bal door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - F.C.Miranda 0:1

21e minuut.
Čaks rent richting de bal. Čaks passt de bal in één keer door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - F.C.Miranda 0:2

26e minuut.
Ahumada kopt de bal weg. Čaks is nu in balbezit. Čaks geeft de bal voor. Ortiz krijgt zijn hoofd ertegen. Creyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Chaves Monjardim passt de bal met de wreef. Negrau rent richting de bal. Negrau probeert naar een medespeler te passen. Čaks rent richting de bal. Čaks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Arana de bal. Čaks geeft de bal voor. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Creyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - F.C.Miranda 0:3

38e minuut.
Chaves Monjardim rent richting de bal. Chaves Monjardim passt de bal met de wreef. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - F.C.Miranda 0:4

40e minuut.
Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Saravia is nu in balbezit. Saravia passt de bal in één keer door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Agüero kan de bal niet met de borst controleren. Agüero geeft de bal voor. Ahumada probeert de bal aan de voet te houden. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Inworp. Čaks met een snelle inworp. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Creyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - F.C.Miranda 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 58%, F.C.Miranda 42%.
F.B.C. CAN BOYS - F.C.Miranda 0:5

46e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal in één keer door. Čaks met een sublieme pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Ahumada verovert de bal door een tackle van achteren. Ahumada passt de bal zonder na te denken. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza schiet op doel. Mazzioli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - F.C.Miranda 1:5

49e minuut.
Negrau geeft een hoge lob. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agüero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čaks komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - F.C.Miranda 1:6

52e minuut.
Reynoso heeft problemen om de bal te vangen. Montero met een sublieme pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaks is nu in balbezit. Čaks schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - F.C.Miranda 1:7

53e minuut.
Carlín is nu in balbezit. Bambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Creyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Chaves Monjardim passt de bal in één keer door. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - F.C.Miranda 1:8

57e minuut.
del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque met een sublieme pass. Saravia heeft problemen om de bal te vangen. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Creyne bokst de bal weg.

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Creyne niet meer kan verder spelen. Dong komt het veld opgelopen. Chaves Monjardim met de inworp. Ruz Baños rent richting de bal. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz geeft een hoge lob. Dong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque met een sublieme pass. Lipka geeft een lange en hoge pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lellis kopt de bal weg. Negrau probeert de bal met de borst te controleren. Negrau probeert naar een medespeler te passen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Dong bokst de bal weg.

74e minuut.
Bambini rent richting de bal. Čaks verovert de bal door een tackle van achteren. Čaks probeert naar een medespeler te passen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Dong bokst de bal weg.

78e minuut.
Negrau geeft een lange en hoge pass. Agüero kopt de bal weg. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - F.C.Miranda 1:9

80e minuut.
Lellis probeert naar een medespeler te passen. Čaks speelt de bal door. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. Dong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Lipka de bal. Lipka geeft de bal voor. Čaks is nu in balbezit. Čaks haalt uit met een fantastische trap. Dong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cockburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cockburn geeft een hoge lob. Agüero is nu in balbezit. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 59%, F.C.Miranda 41%.
F.B.C. CAN BOYS - F.C.Miranda 1:9