Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norge Polska
PolonaiseS65E02 Tactiek Renifery
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
74.9 gemiddelde waardering 84.8
outstanding Schieten incredible
formidable Passen incredible
magical Verdedigen magical


6e minuut.
Łaszkiewicz geeft een hoge lob. Kopytko kopt de bal weg. Sætra is nu in balbezit. Rosiewicz onderschept slim de pass. Rosiewicz schiet op doel. Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Szumek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulland met de inworp. Kvistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvistad geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Łaszkiewicz onderschept slim de pass. Łaszkiewicz geeft een hoge lob. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Polska 0:1

24e minuut.
Rosiewicz passt de bal met de wreef. Roczyński heeft problemen om de bal te vangen. Fjellheim is nu in balbezit. Rosiewicz onderschept slim de pass. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gorzeński is nu in balbezit. Nistad verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørk rent richting de bal. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Szumek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Norge - Polska 1:1

35e minuut.
Gorzeński kopt de bal weg. Kvistad rent richting de bal. Chęcielewski begaat een overtreding. Chęcielewski krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Zadwórny speelt de bal door. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kvistad. Kvistad krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Turek geeft de bal voor. Roczyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Njærheim. Roczyński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Roczyński kan niet meer verder spelen. Smutek komt het veld opgelopen. Turek wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 52%, Polska 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Norge - Polska 1:1

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kopytko stond buitenspel. Jaraczewski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rosiewicz kopt de bal weg. Smutek is nu in balbezit. Eid begaat een overtreding. Smutek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hauke komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Nistad is nu in balbezit. Pleśniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nistad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Na een snelle pass probeert Pleśniak de bal onder controle te krijgen. Nistad neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Szumek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Eid verovert de bal door een tackle van achteren. Kvistad rent richting de bal. Kvistad passt de bal in één keer door. Bjørk rent richting de bal. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kjeldsberg geeft een hoge lob. Drewek kopt de bal weg. Turek rent richting de bal. Turek geeft een hoge lob. Rosiewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Severinsen komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Sætra onderschept slim de pass. Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jaraczewski neemt de hoekschop. Rosiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Dagsland de bal. Dagsland geeft de bal voor. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek geeft een hoge lob. Rosiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Polska 1:2

84e minuut.
Kvistad kopt de bal weg. Severinsen rent richting de bal. Drewek verovert de bal door een tackle van achteren. Nistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 55%, Polska 45%.
Norge - Polska 1:2