Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-12 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Rasinja United Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6598
Rasinja United D`Oh
magic Tactiek tadam
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 56.5
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


29e minuut.
Mostelë onderschept slim de pass. Mostelë met een sublieme pass. Humbert met een sublieme pass. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De Schrijver geeft de bal voor. Hvoynev is nu in balbezit. Markiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Markiel krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Humbert passt de bal met de wreef. Hvoynev rent richting de bal. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap. Hamza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Humbert probeert naar een medespeler te passen. De Schrijver is nu in balbezit. De Schrijver passt de bal met de wreef. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap. Hamza bokst de bal weg.

40e minuut.
Funar is nu in balbezit. Funar passt de bal in één keer door. Veraja rent richting de bal. Veraja geeft een lange en hoge pass. Ollés kopt de bal weg. Hwan-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasinja United 51%, D`Oh 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rasinja United - D`Oh 0:0

48e minuut.
Funar kan de bal niet met de borst controleren. Funar probeert naar een medespeler te passen. Antonovas speelt de bal door. Mostelë is nu in balbezit. Mostelë geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Ollés is nu in balbezit. Chaouchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ollés is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malenica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drobickas is nu in balbezit. Luque verovert de bal door een tackle van achteren. Luque schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
De Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaczny begaat een overtreding. De Schrijver is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Schrijver zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hvoynev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasinja United - D`Oh 0:1

59e minuut.
Veraja passt de bal in één keer door. Funar met een sublieme pass. Antonovas is nu in balbezit. Luque verovert de bal door een tackle van achteren. Luque schiet op doel. Hwan-Yong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Humbert speelt de bal door. De Schrijver rent richting de bal. De Schrijver geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hvoynev de bal. Hvoynev draait met de bal, schiet en ... Hamza bokst de bal weg.

68e minuut.
Veraja passt de bal in één keer door. Drobickas speelt de bal door. Antonovas probeert naar een medespeler te passen. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Aslanidis verovert de bal door een tackle van achteren. Hvoynev verovert de bal door een tackle van achteren. Markiel rent richting de bal. Hvoynev verovert de bal door een tackle van achteren. Hvoynev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasinja United 60%, D`Oh 40%.
Rasinja United - D`Oh 0:1