Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QPR FC fc samb
4-1-3-2 Arsenal Tactiek nastérix
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 57.8
good Schieten formidable
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Basse kopt de bal weg. Klungelig pakt Amakato de bal. Sy speelt de bal door. Kaucsar is nu in balbezit. Kaucsar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Latorre geeft een lange en hoge pass. Amadou Tall is nu in balbezit. Bravo rent richting de bal. Kaucsar onderschept slim de pass. Kaucsar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Amadou Tall is nu in balbezit. Amakato met een sublieme pass. Sy speelt de bal door. Klungelig pakt Kaucsar de bal. Kaucsar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bravo rent richting de bal. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ... Nebot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo is nu in balbezit. Bravo speelt de bal door. Bulyha is nu in balbezit. Bulyha schiet op doel. Zinsou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR FC - fc samb 1:0

26e minuut.
Třasoň geeft een lange en hoge pass. Kaucsar kopt de bal weg. Daar is Darker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Battles heeft problemen om de bal te vangen. Battles onderschept slim de pass. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
QPR FC - fc samb 1:1

31e minuut.
Latorre passt de bal zonder na te denken. Amadou Tall rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Latorre neemt de hoekschop. Correa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
N`Dione verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dione geeft de bal voor. Daar is Bravo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel. Nebot bokst de bal weg. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaucsar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR FC - fc samb 1:2

41e minuut.
Daar is Papa Diane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandí rent richting de bal. Papa Diane legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sandí is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sandí neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zinsou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QPR FC 67%, fc samb 33%.
QPR FC - fc samb 1:2

50e minuut.
Latorre passt de bal zonder na te denken. Amadou Tall is nu in balbezit. Met opzet legt Amakato zijn tegenspeler op de grond. Amakato krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Correa is nu in balbezit. Correa passt de bal in één keer door. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR FC - fc samb 1:3

57e minuut.
Latorre onderschept slim de pass. Latorre geeft de bal voor. Bravo probeert naar een medespeler te passen. Kaucsar heeft problemen om de bal te vangen. Kaucsar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Male komt het veld opgelopen. Kostopoulos komt het veld opgelopen. Latorre met de inworp. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ... Amakato probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Darker de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Amakato geeft een hoge lob. Sandí is nu in balbezit. Bulyha geeft een lange en hoge pass. Kostopoulos rent richting de bal. Kostopoulos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Amakato onderschept slim de pass. Sy verovert de bal door een tackle van achteren. Sy met een sublieme pass. Male is nu in balbezit. Male draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sy geeft de bal voor. Jenas is nu in balbezit. Male verovert de bal door een tackle van achteren. Male schiet op doel. Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR FC - fc samb 1:4

80e minuut.
Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sy passt de bal met de wreef. Correa rent richting de bal. Correa schiet op doel. Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR FC - fc samb 1:5

86e minuut.
Correa kopt de bal weg. Latorre rent richting de bal. Latorre probeert naar een medespeler te passen. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QPR FC 67%, fc samb 33%.
QPR FC - fc samb 1:5