Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-12 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: REAL PIEVE 1893 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2797
REAL PIEVE 1893 FC Utrecht
4132 Tactiek Junior 3133.1
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 39
very good Schieten adequate
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Fetraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetraś geeft een lange en hoge pass. Sellimi kopt de bal weg. Bădiţă heeft problemen om de bal te vangen. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wapenaar onderschept slim de pass. Wapenaar geeft een hoge lob. Zillitto geeft een hoge lob. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi draait met de bal, schiet en ... Bleeker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Klausinger met een snelle inworp. Zillitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillitto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bădiţă de bal. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klausinger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mazzanti Viendalmare de bal. Klijnjan is nu in balbezit. Mazzanti Viendalmare verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzanti Viendalmare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zyntek is nu in balbezit. Zyntek geeft een lange en hoge pass. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Bleeker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - FC Utrecht 1:0

37e minuut.
Klausinger verovert de bal door een tackle van achteren. Schouwstra is nu in balbezit. Bădiţă begaat een overtreding. Bădiţă krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Klausinger met de inworp. Mazzanti Viendalmare rent richting de bal. van Rooij verovert de bal door een tackle van achteren. Sellimi onderschept slim de pass. Sellimi draait met de bal, schiet en ... Bleeker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 57%, FC Utrecht 43%.
REAL PIEVE 1893 - FC Utrecht 1:0

47e minuut.
Wilders probeert de bal aan de voet te houden. Sellimi is nu in balbezit. Klijnjan met een sublieme pass. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klausinger kopt de bal weg. Wilders heeft problemen om de bal te vangen. Sellimi rent richting de bal. Sellimi haalt uit met een fantastische trap. Bleeker maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - FC Utrecht 2:0

62e minuut.
Zillitto kopt de bal weg. Klijnjan geeft een hoge lob. Graanoogst kopt de bal weg. Breukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Breukers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Zyntek rent richting de bal. Zyntek geeft een lange en hoge pass. Bleeker maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - FC Utrecht 3:0

82e minuut.
van Veen geeft een hoge lob. Breukers kopt de bal weg. Agusto heeft problemen om de bal te vangen. Graanoogst rent richting de bal. Graanoogst draait met de bal, schiet en ... Toti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Schouwstra kopt de bal weg. Klijnjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klijnjan geeft de bal voor. Breukers springt en kopt de bal. Toti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - FC Utrecht 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 47%, FC Utrecht 53%.
REAL PIEVE 1893 - FC Utrecht 3:1