Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-19 18:27
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Kainuun Hevoset Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5732
Kainuun Hevoset Pallo-sepot
Keskeltä Tactiek 442
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 35.4
average Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Vainiotalo verovert de bal door een tackle van achteren. Rantaniemi is nu in balbezit. Rantaniemi met een sublieme pass. Renvall rent richting de bal. Renvall haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Salopelto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vainiotalo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cajan. Cajan krijgt een gele kaart. Vainiotalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pehkola komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Reunanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reunanen passt de bal in één keer door. Tolonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virkkinen verovert de bal door een tackle van achteren. Virkkinen haalt uit met een fantastische trap. Viherlaiho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Rantaniemi passt de bal in één keer door. Vainiotalo is nu in balbezit. Salopelto maakt een afschuwelijke overtreding. Salopelto krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Virola rent richting de bal. Virola geeft een hoge lob. Haltsonen kopt de bal weg. Renvall bereikt de bal nog maar net als eerste. Renvall schiet op doel. Mäntyvuo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Korva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marjamäki. Korva raakt geblesseerd tijdens het duel. Vihervaara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haltsonen heeft problemen om de bal te vangen. Vainiotalo rent richting de bal. Vainiotalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vainiotalo heeft problemen om de bal te vangen. Louhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Renvall onderschept slim de pass. Renvall haalt uit met een fantastische trap. Mäntyvuo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Pallo-sepot 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 60%, Pallo-sepot 40%.
Kainuun Hevoset - Pallo-sepot 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Brusila de bal. Vainiotalo rent richting de bal. Vainiotalo passt de bal in één keer door. Renvall bereikt de bal nog maar net als eerste. Renvall haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Vahervuori onderschept slim de pass. Vahervuori geeft een lange en hoge pass. Lönnblad geeft een lange en hoge pass. Vainiotalo rent richting de bal. Vainiotalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Cajan passt de bal in één keer door. Vihervaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihervaara met een sublieme pass. Virola rent richting de bal. Virola geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vainiotalo rent richting de bal. Vainiotalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Pallo-sepot 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 47%, Pallo-sepot 53%.
Kainuun Hevoset - Pallo-sepot 0:2