Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-26 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SC Tolhuijs Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1628
SC Tolhuijs Black&White
T1_obv451 Tactiek 5def
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
36.3 gemiddelde waardering 40
average Schieten weak
solid Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Leca met een sublieme pass. Klungelig pakt Gazalcı de bal. Gazalcı met een sublieme pass. Vondel is nu in balbezit. Vondel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Pruch is nu in balbezit. Pruch passt de bal zonder na te denken. Capecelatro is nu in balbezit. Capecelatro haalt uit met een fantastische trap. Eftimescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Black&White 0:1

5e minuut.
Gazalcı kopt de bal weg. Vondel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szymała. Szymała krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Szymała geeft een lange en hoge pass. Vicente kopt de bal weg. Capecelatro bereikt de bal nog maar net als eerste. Capecelatro draait met de bal, schiet en ... Eftimescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Black&White 0:2

26e minuut.
Kisin is nu in balbezit. Kisin probeert naar een medespeler te passen. van Domselaar is nu in balbezit. Vukelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukelić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Pruch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kisin speelt de bal door. Capecelatro bereikt de bal nog maar net als eerste. Capecelatro haalt uit met een fantastische trap. Polakiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Tolhuijs 56%, Black&White 44%.
SC Tolhuijs - Black&White 0:2

57e minuut.
Pruch speelt de bal door. Capecelatro is nu in balbezit. Pruch geeft een hoge lob. Vicente rent richting de bal. Vicente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vicente kopt de bal weg. Vukelić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polakiewicz. Polakiewicz krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Éger bereikt de bal nog maar net als eerste. Éger geeft een lange en hoge pass. Vondel is nu in balbezit. Vondel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Black&White 1:2

86e minuut.
Polakiewicz geeft een hoge lob. Inworp. Kisin met een snelle inworp. Pruch rent richting de bal. Pruch geeft een lange en hoge pass. Eftimescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Eftimescu speelt de bal door. Gazalcı kopt de bal weg. Daar is Grămadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vondel draait met de bal, schiet en ... Zielonka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Tolhuijs 63%, Black&White 37%.
SC Tolhuijs - Black&White 1:2