Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-01 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: maya Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
maya Real Pezzo
4231 Tactiek 4-4-2 NEW2
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
36.6 gemiddelde waardering 61.3
goed Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


5e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vogt stond buitenspel. Palella neemt vlug de vrije trap. Flakowski controleert de bal met de borst. Gavrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrish schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zenoni stond buitenspel. Jop maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Baruffino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dashi verovert de bal door een tackle van achteren. Dashi schiet op doel. Borrowman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vogt rent richting de bal. Vogt schiet op doel. Borrowman bokst de bal weg. Dashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dashi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Real Pezzo 0:1

10e minuut.
Leggeri is nu in balbezit. Flakowski onderschept slim de pass. Flakowski geeft een hoge lob. Dashi rent richting de bal. Dashi draait met de bal, schiet en ... Borrowman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baruffino heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mendolaro neemt de hoekschop. Borrowman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dashi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Real Pezzo 0:2

17e minuut.
Zampol verovert de bal door een tackle van achteren. Zampol passt de bal met de wreef. Mendolaro met een sublieme pass. Dashi rent richting de bal. Dashi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Real Pezzo 0:3

18e minuut.
Capello met een sublieme pass. Daar is Fadda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendolaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dashi is nu in balbezit. Dashi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Clemente is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pacino. Clemente raakt geblesseerd tijdens het duel. Pacino probeert naar een medespeler te passen. Clemente zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dashi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Klungelig pakt Gavrish de bal. Flakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Flakowski geeft de bal voor. Dashi rent richting de bal. Dashi draait met de bal, schiet en ... Borrowman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vogt is nu in balbezit. Vogt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Real Pezzo 0:4

24e minuut.
Zampol kopt de bal weg. Clemente rent richting de bal. Vogt rent richting de bal. Vogt schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Real Pezzo 0:5

33e minuut.
Zampol verovert de bal door een tackle van achteren. Zampol geeft de bal voor. Capello heeft problemen om de bal te vangen. Dashi rent richting de bal. Dashi draait met de bal, schiet en ... Borrowman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vogt rent richting de bal. Vogt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Real Pezzo 0:6

37e minuut.
Clemente met een sublieme pass. Vogt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vogt raakt geblesseerd tijdens het duel. Dashi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Real Pezzo 0:7

38e minuut.
Gavrish probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zenoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dashi rent richting de bal. Dashi draait met de bal, schiet en ... Borrowman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Clemente is nu in balbezit. Clemente passt de bal in één keer door. Dashi rent richting de bal. Dashi heeft problemen om de bal te vangen. Dashi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 71%, Real Pezzo 29%.
maya - Real Pezzo 0:7

48e minuut.
Palella geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mendolaro met de inworp. Vogt is nu in balbezit. Vogt geeft een hoge lob. Borrowman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dashi rent richting de bal. Dashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Real Pezzo 0:8

50e minuut.
Mendolaro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dashi de bal. Clemente speelt de bal door. Dashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dashi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Real Pezzo 0:9

51e minuut.
Klungelig pakt Zampol de bal. Zampol geeft een lange en hoge pass. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente haalt uit met een fantastische trap. Borrowman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zampol geeft een hoge lob. Mendolaro heeft problemen om de bal te vangen. Dashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Real Pezzo 0:10

55e minuut.
Vogt rent richting de bal. Clemente probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lacerda de bal. Vogt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogt draait met de bal, schiet en ... Borrowman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dashi is nu in balbezit. Dashi schiet op doel. De bal raakt de paal. Vogt rent richting de bal. Vogt draait met de bal, schiet en ... Borrowman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Real Pezzo 0:11

57e minuut.
Baruffino met de inworp. Mendolaro is nu in balbezit. Mendolaro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dashi de bal. Dashi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente passt de bal in één keer door. Vogt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Real Pezzo 0:12

63e minuut.
Houška probeert naar een medespeler te passen. Etxaburu bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxaburu passt de bal met de wreef. Clemente rent richting de bal. Clemente haalt uit met een fantastische trap. Borrowman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vogt rent richting de bal. Vogt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Real Pezzo 0:13

67e minuut.
Lacerda rent richting de bal. Lacerda geeft een lange en hoge pass. Mendolaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendolaro schiet op doel. Borrowman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Real Pezzo 0:14

68e minuut.
Flakowski geeft een lange en hoge pass. Clemente kopt de bal weg. Vogt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogt schiet op doel. Borrowman probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Real Pezzo 0:15

75e minuut.
Capello verovert de bal door een tackle van achteren. Dashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacino maakt een afschuwelijke overtreding. Pacino krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Houška kopt de bal weg. Zampol geeft de bal voor. Baruffino heeft problemen om de bal te vangen. Vogt is nu in balbezit. Vogt draait met de bal, schiet en ... Borrowman bokst de bal weg.

79e minuut.
Lacerda is nu in balbezit. Lacerda passt de bal in één keer door. Vogt is nu in balbezit. Vogt haalt uit met een fantastische trap. Borrowman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente geeft een hoge lob. Lacerda is nu in balbezit. Klungelig pakt Lacerda de bal. Lacerda haalt uit met een fantastische trap. Borrowman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vogt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Real Pezzo 0:16

83e minuut.
Baruffino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendolaro met de inworp. Vogt is nu in balbezit. Vogt schiet op doel. Borrowman bokst de bal weg.

88e minuut.
Flakowski onderschept slim de pass. Flakowski geeft een lange en hoge pass. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dashi rent richting de bal. Dashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Real Pezzo 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 83%, Real Pezzo 17%.
maya - Real Pezzo 0:17