Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-02 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Speedy Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6167
FC Speedy Gonzales TSV 1860 München
spallback Tactiek Training -W
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 48.7
adequate Schieten good
solid Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Gschwobat probeert naar een medespeler te passen. Nietnagel met een sublieme pass. Dengler rent richting de bal. Ráez onderschept slim de pass. Ráez draait met de bal, schiet en ... Čeprakovas bokst de bal weg.

14e minuut.
Mairata Gual geeft de bal voor. Ráez rent richting de bal. Mâţea onderschept slim de pass. Ráez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráez schiet op doel. Čeprakovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ráez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - TSV 1860 München 0:1

28e minuut.
Kuldmaa probeert naar een medespeler te passen. Ócsai rent richting de bal. Ócsai geeft een lange en hoge pass. Nietnagel rent richting de bal. Nietnagel schiet op doel. Woźnica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Magnaye is nu in balbezit. Woźnica is nu in balbezit. Magnaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel verovert de bal door een tackle van achteren. Nietnagel schiet op doel. Woźnica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 58%, TSV 1860 München 42%.
FC Speedy Gonzales - TSV 1860 München 0:1

46e minuut.
Steinke komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hadasch passt de bal met de wreef. Centkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nietnagel krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kuldmaa geeft de bal voor. Inworp. Hadasch met de inworp. Ráez is nu in balbezit. Ráez draait met de bal, schiet en ... Čeprakovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Inworp. Godart komt het veld opgelopen. Silaghi komt het veld opgelopen. Havrlík komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 60%, TSV 1860 München 40%.
FC Speedy Gonzales - TSV 1860 München 0:1