Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-02 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion im. Boba Marleya
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10073
Edson Team Dragon Ball
2v2 Tactiek TTTT
39% Balbezit 61%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 65.3
adequate Schieten excellent
average Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Matveev kan de bal niet met de borst controleren. Matveev geeft een hoge lob. Tuccio kopt de bal weg. Klungelig pakt Burga de bal. Burga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Burga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matiku met een sublieme pass. Tuccio rent richting de bal. Tuccio schiet op doel. Ferrand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Dragon Ball 0:1

9e minuut.
Matveev rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castellano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burga rent richting de bal. Burga schiet op doel. Decarolis bokst de bal weg. Burga is nu in balbezit. Burga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Edson Team - Dragon Ball 1:1

19e minuut.
Burga met een snelle inworp. Castellano rent richting de bal. Tuccio onderschept slim de pass. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Ferrand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Dragon Ball 1:2

22e minuut.
Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas passt de bal met de wreef. Burga rent richting de bal. Burga schiet op doel. Decarolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Edson Team - Dragon Ball 2:2

26e minuut.
Šaraba is nu in balbezit. Šaraba passt de bal zonder na te denken. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Dragon Ball 2:3

42e minuut.
Inworp. Castellano met een snelle inworp. Maodo Sylla rent richting de bal. Marcotti verovert de bal door een tackle van achteren. Marcotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano passt de bal zonder na te denken. Burga rent richting de bal. Burga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burga is nu in balbezit. Burga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Edson Team - Dragon Ball 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edson Team 40%, Dragon Ball 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Edson Team - Dragon Ball 3:3

56e minuut.
Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Šaraba probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu rent richting de bal. Daar is Vlaicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaicu schiet op doel. Ferrand bokst de bal weg.

63e minuut.
Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu met een sublieme pass. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio rent richting de bal. Tuccio draait met de bal, schiet en ... Ferrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Dragon Ball 3:4

78e minuut.
Ibraheem geeft een hoge lob. Castellano met een sublieme pass. Burga rent richting de bal. Burga schiet op doel. Decarolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Marcotti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cantona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora draait met de bal, schiet en ... Ferrand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Dragon Ball 3:5

89e minuut.
Šaraba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dojaś komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edson Team 41%, Dragon Ball 59%.
Edson Team - Dragon Ball 3:5