Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΙOΛIKOΣ Midnight Gods
corn 2 Tactiek corner
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 48.1
adequate Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen solid


5e minuut.
Arvanitidis met een snelle inworp. Kotula bereikt de bal nog maar net als eerste. Derveniotis rent richting de bal. Kotula verovert de bal door een tackle van achteren. Kotula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kotula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 1:0

8e minuut.
Doeltrap. Arvanitidis met een harde bal richting middenveld. Kotula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Nousias is nu in balbezit. Nousias speelt de bal door. Boza heeft problemen om de bal te vangen. Boza schiet op doel. Alliero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 1:1

22e minuut.
Thiện Ân bereikt de bal nog maar net als eerste. Boza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thiện Ân is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thiện Ân met een snel genomen vrije trap. Kotula kopt de bal weg. Andreou probeert naar een medespeler te passen. Boza rent richting de bal. Boza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kózka is nu in balbezit. Kózka geeft de bal voor. Kotula rent richting de bal. Kotula haalt uit met een fantastische trap. Martí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Arvanitidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotula draait met de bal, schiet en ... Martí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Derveniotis met een harde bal richting middenveld. Boza bereikt de bal nog maar net als eerste. Boza heeft problemen om de bal te vangen. Boza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Chandran passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Duarte de bal. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Boza is nu in balbezit. Boza draait met de bal, schiet en ... Alliero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Andreou geeft de bal voor. Kotula is nu in balbezit. Kotula passt de bal in één keer door. Boza is nu in balbezit. Boza draait met de bal, schiet en ... Alliero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boza is nu in balbezit. Boza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΙOΛIKOΣ 49%, Midnight Gods 51%.
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 1:2

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boza neemt de hoekschop. Kotula is nu in balbezit. Derveniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Derveniotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Boza rent richting de bal. Arvanitidis verovert de bal door een tackle van achteren. Boza onderschept slim de pass. Boza haalt uit met een fantastische trap. Alliero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 1:3

59e minuut.
Inworp. Boza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mantzanas probeert naar een medespeler te passen. Kotula rent richting de bal. Kotula schiet op doel. Martí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kotula is nu in balbezit. Kotula schiet op doel. Martí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kotula bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 2:3

62e minuut.
Arvanitidis rent richting de bal. Boza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arvanitidis raakt geblesseerd tijdens het duel. Arvanitidis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kotula is nu in balbezit. Kotula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kotula met een snelle inworp. Duarte rent richting de bal. Duarte speelt de bal door. Klungelig pakt Boza de bal. Boza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Boza heeft problemen om de bal te vangen. Arvanitidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Boza onderschept slim de pass. Boza haalt uit met een fantastische trap. Alliero probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Boza rent richting de bal. Boza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 2:4

75e minuut.
Arvanitidis heeft problemen om de bal te vangen. Alliero speelt de bal door. Boza rent richting de bal. Boza draait met de bal, schiet en ... Alliero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 2:5

84e minuut.
Boza speelt de bal door. Duarte rent richting de bal. Boza rent richting de bal. Boza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 2:6

90e minuut.
Ododiadis passt de bal in één keer door. Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft de bal voor. Kotula probeert de bal met de borst te controleren. Kotula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΙOΛIKOΣ 68%, Midnight Gods 32%.
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 2:6