Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-09 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Leões da Avenida Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 605
Leões da Avenida Berlengas Squad
Kick`n`Rush-1 Tactiek Balas e Bolinhos
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
43.2 gemiddelde waardering 39.6
average Schieten average
adequate Passen adequate
formidable Verdedigen poor


3e minuut.
Kopaczka is nu in balbezit. Kopaczka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Capelo de bal. Bogado is nu in balbezit. Bogado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dzienisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczka geeft een hoge lob. Bogado rent richting de bal. Bogado draait met de bal, schiet en ... Lamachorra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Dereniowski rent richting de bal. Kopaczka onderschept slim de pass. Kopaczka geeft de bal voor. Bogado rent richting de bal. Bogado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gmyrek rent richting de bal. Daiauri onderschept slim de pass. Dzienisz rent richting de bal. Dzienisz schiet op doel. Lamachorra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões da Avenida - Berlengas Squad 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leões da Avenida 50%, Berlengas Squad 50%.
Leões da Avenida - Berlengas Squad 1:0

49e minuut.
Dereniowski is nu in balbezit. Kopaczka is nu in balbezit. Kopaczka passt de bal zonder na te denken. Eidery is nu in balbezit. Eidery haalt uit met een fantastische trap. Lamachorra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Derka met een sublieme pass. Pink rent richting de bal. Pink geeft een lange en hoge pass. Eidery bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márquez passt de bal in één keer door. Hrášok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrášok haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Waleński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leões da Avenida - Berlengas Squad 1:1

78e minuut.
Kopaczka passt de bal met de wreef. Martins is nu in balbezit. Bolkan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolkan geeft een lange en hoge pass. Bogado maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lamachorra bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Eidery heeft problemen om de bal te vangen. Kopaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczka probeert naar een medespeler te passen. Daiauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Daiauri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leões da Avenida 43%, Berlengas Squad 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leões da Avenida - Berlengas Squad 1:1