Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-09 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: akrata Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2782
akrata TOTTENHAM SPURS
4-3-33 Tactiek news
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 31.5
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Klungelig pakt Kürtös de bal. Kürtös passt de bal in één keer door. Sierakowski probeert naar een medespeler te passen. Frankenzipfel is nu in balbezit. Frankenzipfel draait met de bal, schiet en ... Tzanetis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kürtös zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mojarro probeert naar een medespeler te passen. Frankenzipfel rent richting de bal. Frankenzipfel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gallen geeft een hoge lob. Sierakowski met een sublieme pass. Hercka is nu in balbezit. Hercka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lampard de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - TOTTENHAM SPURS 1:0

9e minuut.
Zarantonis rent richting de bal. Hercka onderschept slim de pass. Hercka passt de bal zonder na te denken. Racy rent richting de bal. Racy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sierakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierakowski met een sublieme pass. Hercka is nu in balbezit. Hercka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Racy heeft problemen om de bal te vangen. Racy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - TOTTENHAM SPURS 2:0

16e minuut.
Dokuz geeft de bal voor. Daar is Sierakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontogiorgos met een sublieme pass. Frankenzipfel is nu in balbezit. Frankenzipfel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Krage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro passt de bal met de wreef. Hercka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sierakowski kopt de bal weg. Hercka heeft problemen om de bal te vangen. Hercka met een sublieme pass. Frankenzipfel rent richting de bal. Frankenzipfel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sierakowski geeft een hoge lob. Frankenzipfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lampard krijgt een gele kaart. Frankenzipfel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frankenzipfel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - TOTTENHAM SPURS 3:0

27e minuut.
Sierakowski is nu in balbezit. Sierakowski met een sublieme pass. Frankenzipfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankenzipfel draait met de bal, schiet en ... Tzanetis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hercka heeft problemen om de bal te vangen. Hercka passt de bal zonder na te denken. Frankenzipfel is nu in balbezit. Frankenzipfel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Tzoanakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Racy is nu in balbezit. Racy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fàbregues probeert naar een medespeler te passen. Kürtös is nu in balbezit. Kürtös passt de bal in één keer door. Racy is nu in balbezit. Racy draait met de bal, schiet en ... Tzanetis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

35e minuut.
Mojarro kopt de bal weg. Kürtös heeft problemen om de bal te vangen. Kürtös passt de bal zonder na te denken. Hercka is nu in balbezit. Hercka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pouloutidis verovert de bal door een tackle van achteren. Mojarro rent richting de bal. Mojarro passt de bal met de wreef. Racy bereikt de bal nog maar net als eerste. Racy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - TOTTENHAM SPURS 4:0

39e minuut.
Hercka onderschept slim de pass. Sierakowski heeft problemen om de bal te vangen. Sierakowski speelt de bal door. Racy bereikt de bal nog maar net als eerste. Racy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tzanetis met een harde bal richting middenveld. Urpiola kan de bal niet met de borst controleren. Sierakowski geeft een hoge lob. Frankenzipfel rent richting de bal. Frankenzipfel schiet op doel. Tzanetis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Klungelig pakt Tzoanakis de bal. Frankenzipfel met een sublieme pass. Racy rent richting de bal. Racy draait met de bal, schiet en ... Tzanetis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - TOTTENHAM SPURS 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 25%, TOTTENHAM SPURS 75%.
akrata - TOTTENHAM SPURS 5:0

46e minuut.
Kraft probeert naar een medespeler te passen. Daar is Papatakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Racy verovert de bal door een tackle van achteren. Frankenzipfel is nu in balbezit. Frankenzipfel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - TOTTENHAM SPURS 6:0

47e minuut.
Frankenzipfel verovert de bal door een tackle van achteren. Krage begaat een overtreding. Frankenzipfel raakt geblesseerd tijdens het duel. Fàbregues zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Hercka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hercka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Mojarro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tzoanakis de bal. Racy rent richting de bal. Racy haalt uit met een fantastische trap. Tzanetis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - TOTTENHAM SPURS 7:0

51e minuut.
Velibasakis heeft problemen om de bal te vangen. Balbino rent richting de bal. Racy onderschept slim de pass. Frankenzipfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankenzipfel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Tzanetis trapt de bal weg. Sierakowski kopt de bal weg. Hercka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - TOTTENHAM SPURS 8:0

54e minuut.
Klungelig pakt Frankenzipfel de bal. Frankenzipfel passt de bal met de wreef. Hercka rent richting de bal. Hercka schiet op doel. Tzanetis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - TOTTENHAM SPURS 9:0

59e minuut.
Kürtös rent richting de bal. Kürtös geeft de bal voor. Frankenzipfel kopt de bal weg. Racy rent richting de bal. Racy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - TOTTENHAM SPURS 10:0

66e minuut.
Tzoanakis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kürtös zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Racy bereikt de bal nog maar net als eerste. Racy haalt uit met een fantastische trap. Tzanetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Zarantonis kopt de bal weg. Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös probeert naar een medespeler te passen. Racy rent richting de bal. Racy haalt uit met een fantastische trap. Tzanetis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Velibasakis rent richting de bal. Kürtös verovert de bal door een tackle van achteren. Kürtös geeft een hoge lob. Hercka rent richting de bal. Hercka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kontogiorgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontogiorgos geeft een lange en hoge pass. Kürtös is nu in balbezit. Kürtös schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tzanetis trapt de bal weg. Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro geeft een lange en hoge pass. Racy is nu in balbezit. Racy schiet op doel. Tzanetis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frankenzipfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankenzipfel haalt uit met een fantastische trap. Tzanetis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sierakowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hercka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pouloutidis verovert de bal door een tackle van achteren. Racy rent richting de bal. Racy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hercka is nu in balbezit. Hercka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Lampard geeft een hoge lob. Inworp. Sierakowski met een snelle inworp. Hercka rent richting de bal. Hercka draait met de bal, schiet en ... Tzanetis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. Fàbregues verovert de bal door een tackle van achteren. Fàbregues geeft een hoge lob. Racy bereikt de bal nog maar net als eerste. Racy schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Urpiola rent richting de bal. Kraft begaat een overtreding. Urpiola raakt geblesseerd tijdens het duel. Urpiola met een snel genomen vrije trap. Hercka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercka passt de bal met de wreef. Frankenzipfel heeft problemen om de bal te vangen. Frankenzipfel haalt uit met een fantastische trap. Tzanetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mojarro speelt de bal door. Sierakowski geeft de bal voor. Frankenzipfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankenzipfel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - TOTTENHAM SPURS 11:0

88e minuut.
Urpiola kopt de bal weg. Daar is Sierakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierakowski geeft een hoge lob. Frankenzipfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankenzipfel haalt uit met een fantastische trap. Tzanetis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tzanetis speelt de bal door. Sierakowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Tzoanakis de bal. Frankenzipfel rent richting de bal. Frankenzipfel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 21%, TOTTENHAM SPURS 79%.
akrata - TOTTENHAM SPURS 11:0