Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-09 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Луиджи Ферарис
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 11997
Сампдория Hustlers
Skiop 2 Tactiek corners
52% Balbezit 48%
9% Spel op eigen helft 91%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 57.2
goed Schieten goed
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Stankov rent richting de bal. Stankov probeert naar een medespeler te passen. Lindner is nu in balbezit. Mitrović verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrović speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pingel bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gheorghiţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rangelov rent richting de bal. Rangelov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Kramflek speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gheorghiţă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rangelov kopt de bal weg. Avagliano heeft problemen om de bal te vangen. Petiška probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avagliano is nu in balbezit. Avagliano schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Krška kopt de bal weg. Lindner rent richting de bal. Rangelov onderschept slim de pass. Rangelov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Bonkov speelt de bal door. Stankov is nu in balbezit. Stankov probeert naar een medespeler te passen. Avagliano is nu in balbezit. Avagliano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Avagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagliano haalt uit met een fantastische trap. Petiška werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonkov passt de bal met de wreef. Avagliano rent richting de bal. Avagliano draait met de bal, schiet en ... Petiška werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Konečník met een sublieme pass. Gheorghiţă met een sublieme pass. Avagliano is nu in balbezit. Avagliano draait met de bal, schiet en ... Petiška maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - Hustlers 1:0

38e minuut.
Lindner kopt de bal weg. Klungelig pakt Krška de bal. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov schiet op doel. Petiška werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bonkov verovert de bal door een tackle van achteren. Bonkov probeert naar een medespeler te passen. Rangelov rent richting de bal. Rangelov haalt uit met een fantastische trap. Petiška werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bonkov met een sublieme pass. Mitrović speelt de bal door. Avagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagliano haalt uit met een fantastische trap. Petiška maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сампдория 7%, Hustlers 93%.
Сампдория - Hustlers 1:0

47e minuut.
Gheorghiţă met de inworp. Rangelov geeft de bal voor. Avagliano is nu in balbezit. Avagliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - Hustlers 2:0

48e minuut.
Bonkov kopt de bal weg. Daar is Lindner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrović speelt de bal door. Avagliano rent richting de bal. Avagliano schiet op doel. Petiška kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonkov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mitrović is nu in balbezit. Mitrović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rangelov de bal. Rangelov draait met de bal, schiet en ... Petiška werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - Hustlers 3:0

57e minuut.
Csiki rent richting de bal. Csiki passt de bal zonder na te denken. Štamberg is nu in balbezit. Štamberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Březňák geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avramov met een snelle inworp. Bonkov is nu in balbezit. Bonkov passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bonkov passt de bal zonder na te denken. Konečník is nu in balbezit. Konečník geeft de bal voor. Rangelov heeft problemen om de bal te vangen. Rangelov schiet op doel. Petiška probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avagliano is nu in balbezit. Avagliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - Hustlers 4:0

63e minuut.
Březňák passt de bal zonder na te denken. Csiki is nu in balbezit. Csiki geeft een hoge lob. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov draait met de bal, schiet en ... Petiška verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avagliano rent richting de bal. Avagliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - Hustlers 5:0

65e minuut.
Stankov rent richting de bal. Stankov geeft een lange en hoge pass. Bonkov geeft een lange en hoge pass. Avagliano springt en kopt de bal. Rangelov controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Krška de bal. Avagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagliano met een sublieme pass. Rangelov rent richting de bal. Rangelov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - Hustlers 6:0

68e minuut.
Avagliano probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiţă rent richting de bal. Gheorghiţă passt de bal met de wreef. Avagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagliano schiet op doel. Petiška bokst de bal weg.

76e minuut.
Bonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonkov probeert naar een medespeler te passen. Konečník geeft een hoge lob. Daar is Rangelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avagliano springt en kopt de bal. Petiška probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bonkov rent richting de bal. Bonkov geeft een lange en hoge pass. Gheorghiţă met een sublieme pass. Rangelov rent richting de bal. Rangelov haalt uit met een fantastische trap. Petiška verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Konečník speelt de bal door. Gheorghiţă rent richting de bal. Gheorghiţă passt de bal in één keer door. Rangelov heeft problemen om de bal te vangen. Rangelov haalt uit met een fantastische trap. Petiška kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - Hustlers 7:0

87e minuut.
Avagliano rent richting de bal. Avagliano probeert naar een medespeler te passen. Rangelov heeft problemen om de bal te vangen. Avagliano rent richting de bal. Avagliano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Krška is nu in balbezit. Bonkov verovert de bal door een tackle van achteren. Bonkov passt de bal in één keer door. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov draait met de bal, schiet en ... Petiška verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Avagliano de bal. Avagliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - Hustlers 8:0

89e minuut.
Gheorghiţă met de inworp. Rangelov met een sublieme pass. Avagliano is nu in balbezit. Avagliano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - Hustlers 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сампдория 11%, Hustlers 89%.
Сампдория - Hustlers 9:0