Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M Z K S Arka Gdynia Budrol TS
yyyyyyy bagno Tactiek 11
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 40.9
average Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Gual speelt de bal door. Rico heeft problemen om de bal te vangen. Rico passt de bal met de wreef. Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gual bereikt de bal nog maar net als eerste. Gual passt de bal in één keer door. Vuorelainen probeert naar een medespeler te passen. Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Głodowski speelt de bal door. Erstad kopt de bal weg. Rico rent richting de bal. Rico geeft een lange en hoge pass. Tsz Yeung maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Erstad kopt de bal weg. Bratanek is nu in balbezit. Gual begaat een overtreding. Gual krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Vuorelainen probeert naar een medespeler te passen. Sądel rent richting de bal. Sądel speelt de bal door. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vuorelainen rent richting de bal. Vuorelainen met een sublieme pass. Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Budrol TS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M Z K S Arka Gdynia 36%, Budrol TS 64%.
M Z K S Arka Gdynia - Budrol TS 1:0

49e minuut.
Mâţea probeert de bal aan de voet te houden. Rico rent richting de bal. Rico geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tsz Yeung de bal. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak passt de bal in één keer door. Vuorelainen met een sublieme pass. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap. Głodowski bokst de bal weg.

58e minuut.
Horyna rent richting de bal. Vuorelainen verovert de bal door een tackle van achteren. Vuorelainen met een sublieme pass. Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap. Głodowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Lineker geeft een lange en hoge pass. Erstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Erstad geeft de bal voor. Wieża heeft problemen om de bal te vangen. Wieża geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Erstad kopt de bal weg. Rico probeert naar een medespeler te passen. Vuorelainen speelt de bal door. Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung schiet op doel. Głodowski bokst de bal weg.

69e minuut.
Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico geeft de bal voor. Mâţea verovert de bal door een tackle van achteren. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski schiet op doel. Głodowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Budrol TS 2:0

70e minuut.
Lineker geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rico met de inworp. Gual geeft een lange en hoge pass. Tsz Yeung springt en kopt de bal. Głodowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Bernardes geeft een hoge lob. Inworp. Wieża zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Santamaria de bal. Santamaria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rico is nu in balbezit. Rico passt de bal zonder na te denken. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung schiet op doel. Horyna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M Z K S Arka Gdynia 27%, Budrol TS 73%.
M Z K S Arka Gdynia - Budrol TS 2:0