Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Torcida Sandecja NS
NEW Tactiek 532
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 49.3
excellent Schieten very good
good Passen average
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Korzonek passt de bal zonder na te denken. Shebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Shebek passt de bal in één keer door. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Piza bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı rent richting de bal. Yabancı geeft een hoge lob. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel. Brun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Arancibia is nu in balbezit. Agreda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arancibia raakt geblesseerd tijdens het duel. Arancibia legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Treiberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Sandecja NS 0:1

24e minuut.
Wysokiński heeft problemen om de bal te vangen. Piza rent richting de bal. Aylanç schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aylanç krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Szczerba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mambo-Mumba de bal. Arancibia onderschept slim de pass. Arancibia haalt uit met een fantastische trap. Treiberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Sandecja NS 0:2

30e minuut.
Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba passt de bal in één keer door. Trento is nu in balbezit. Trento passt de bal met de wreef. Arancibia rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Di Toma is nu in balbezit. Arancibia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Di Toma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Toma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Dragunek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Szczerba geeft een hoge lob. Agreda onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wójcicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arancibia geeft een lange en hoge pass. Treiberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mambo-Mumba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Sandecja NS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Torcida 53%, Sandecja NS 47%.
Naprzód Torcida - Sandecja NS 0:3

51e minuut.
Brun probeert naar een medespeler te passen. Trento kopt de bal weg. Klungelig pakt Mambo-Mumba de bal. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Shebek geeft de bal voor. Klungelig pakt Yabancı de bal. Yabancı speelt de bal door. Wysokiński rent richting de bal. Wysokiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Yabancı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yabancı passt de bal in één keer door. Piza rent richting de bal. Piza haalt uit met een fantastische trap. Brun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Sandecja NS 1:3

65e minuut.
Smyczyński probeert naar een medespeler te passen. Wysokiński met een sublieme pass. Aylanç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piza schiet op doel. Brun bokst de bal weg.

70e minuut.
Wysokiński is nu in balbezit. Wysokiński passt de bal in één keer door. Piza speelt de bal door. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dragunek geeft een hoge lob. Di Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Toma geeft een hoge lob. Smyczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Sandecja NS 2:3

87e minuut.
Daar is Yabancı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yabancı passt de bal met de wreef. Piza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piza schiet op doel. Brun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Naprzód Torcida - Sandecja NS 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Torcida 44%, Sandecja NS 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Naprzód Torcida - Sandecja NS 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Gaete is nu in balbezit. Gaete speelt de bal door. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Aylanç de bal onder controle te krijgen. Brun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

94e minuut.
Wójcicki probeert naar een medespeler te passen. Aylanç is nu in balbezit. Piza begaat een overtreding. Aylanç moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Aylanç kan niet meer verder spelen. Pan komt het veld opgelopen.

99e minuut.
Arancibia verovert de bal door een tackle van achteren. Trento is nu in balbezit. Trento passt de bal in één keer door. Arancibia rent richting de bal. Arancibia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

101e minuut.
Di Toma probeert naar een medespeler te passen. Agreda heeft problemen om de bal te vangen. Agreda geeft een lange en hoge pass. Piza heeft problemen om de bal te vangen. Piza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Sandecja NS 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Torcida 39%, Sandecja NS 61%.
Naprzód Torcida - Sandecja NS 4:3

107e minuut.
Wysokiński speelt de bal door. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı met een sublieme pass. Piza rent richting de bal. Piza schiet op doel. Brun bokst de bal weg.

109e minuut.
Sziráki passt de bal zonder na te denken. Inworp. Yabancı met de inworp. Di Toma geeft de bal voor. Smyczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

118e minuut.
Wysokiński verovert de bal door een tackle van achteren. Wysokiński speelt de bal door. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Sandecja NS 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Torcida 27%, Sandecja NS 73%.
Naprzód Torcida - Sandecja NS 5:3