Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-12 01:27
  • Bekerwedstrijd: Qualifying Match
  • Stadion: Fantasia
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 20817
Band of the Hawk Dragons United
433 tiki Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 29.8
goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen slecht


12e minuut.
Kisimre speelt de bal door. Felix rent richting de bal. Felix geeft een lange en hoge pass. Bester bereikt de bal nog maar net als eerste. Bester haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Grzywna bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix is nu in balbezit. Grzywna verovert de bal door een tackle van achteren. Esses bereikt de bal nog maar net als eerste. Esses geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Bellavance kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Band of the Hawk 42%, Dragons United 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Band of the Hawk - Dragons United 0:0

46e minuut.
Schwarz komt het veld opgelopen. Sighieri komt het veld opgelopen. Bohălţeanu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Zrlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrlić probeert naar een medespeler te passen. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Bellavance probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Happel rent richting de bal. Happel passt de bal zonder na te denken. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Band of the Hawk - Dragons United 1:0

54e minuut.
Grzywna bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grzywna raakt geblesseerd tijdens het duel. Schwarz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bellavance werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Band of the Hawk - Dragons United 2:0

59e minuut.
Sighieri geeft een lange en hoge pass. Kolaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nesta krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Grzywna rent richting de bal. Bester begaat een overtreding. Grzywna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parentin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kolaylı kopt de bal weg. Zrlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrlić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zrlić haalt uit met een fantastische trap. Bellavance speelt de bal door. Parentin kopt de bal weg. Zrlić is nu in balbezit. Zrlić haalt uit met een fantastische trap. Bellavance bokst de bal weg. Kolaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaylı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Band of the Hawk - Dragons United 3:0

77e minuut.
Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz met een sublieme pass. Vandekasteele rent richting de bal. Zrlić rent richting de bal. Zrlić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Band of the Hawk - Dragons United 4:0

90e minuut.
Placentino probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Happel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sighieri rent richting de bal. Sighieri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Band of the Hawk 35%, Dragons United 65%.
Band of the Hawk - Dragons United 4:0