Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krucik Club Maleo f.c.
Big Bang 5-3-2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
50 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
53.8 gemiddelde waardering 36.6
very good Schieten average
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Goldner verovert de bal door een tackle van achteren. Goldner geeft een hoge lob. Szramka is nu in balbezit. Szramka geeft een lange en hoge pass. Fulczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ianniello heeft problemen om de bal te vangen. Ianniello geeft een hoge lob. Franzoia kopt de bal weg. Bermudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Szramka kopt de bal weg. Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymel passt de bal zonder na te denken. Bermudo rent richting de bal. Bermudo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Grymel is nu in balbezit. Grymel passt de bal met de wreef. Szramka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fulczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulczyk draait met de bal, schiet en ... Sifuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Kina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Franzoia geeft een lange en hoge pass. Ferry rent richting de bal. Kitinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kitinov krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Franzoia ... Strafschop! Fulczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fulczyk neemt zijn aanloop. Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krucik Club - Maleo f.c. 1:0

22e minuut.
Demian passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bermudo de bal. Tatar maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tatar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tatar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bermudo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bermudo kan niet meer verder spelen. Ourdouillie komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Grymel passt de bal in één keer door. Fulczyk heeft problemen om de bal te vangen. Fulczyk passt de bal zonder na te denken. Daar is Ourdouillie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ourdouillie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ianniello kopt de bal weg. Ourdouillie rent richting de bal. Ourdouillie probeert naar een medespeler te passen. Fulczyk is nu in balbezit. Fulczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka met een sublieme pass. Grymel met een sublieme pass. Ourdouillie is nu in balbezit. Ourdouillie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kašpár heeft problemen om de bal te vangen. Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kašpár heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fulczyk rent richting de bal. Sifuentes speelt de bal door. Ianniello kopt de bal weg. Fulczyk rent richting de bal. Fulczyk schiet op doel. Sifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Grymel passt de bal in één keer door. Fulczyk rent richting de bal. Fulczyk draait met de bal, schiet en ... Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kašpár probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grymel neemt de hoekschop. Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Ianniello met de inworp. Grymel met een sublieme pass. Ourdouillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourdouillie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Ianniello is nu in balbezit. Ianniello passt de bal zonder na te denken. Grymel met een sublieme pass. Klungelig pakt Fulczyk de bal. Fulczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Grymel met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abaspahić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ourdouillie rent richting de bal. Ourdouillie draait met de bal, schiet en ... Sifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Ourdouillie passt de bal zonder na te denken. Grymel rent richting de bal. Grymel speelt de bal door. Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krucik Club 21%, Maleo f.c. 79%.
Krucik Club - Maleo f.c. 1:0

47e minuut.
Ourdouillie speelt de bal door. Grymel met een sublieme pass. Fulczyk is nu in balbezit. Fulczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krucik Club - Maleo f.c. 2:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ianniello speelt de bal door. Fulczyk is nu in balbezit. Fulczyk haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grymel zal de hoekschop nemen. Fulczyk rent richting de bal. Ourdouillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourdouillie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Sifuentes met een sublieme pass. Szramka is nu in balbezit. Szramka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fulczyk de bal. Fulczyk schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sifuentes speelt de bal door. Ianniello kan de bal niet met de borst controleren. Ianniello passt de bal zonder na te denken. Fulczyk is nu in balbezit. Fulczyk schiet op doel. Sifuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ianniello verovert de bal door een tackle van achteren. Ianniello passt de bal met de wreef. Daar is Grymel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ourdouillie is nu in balbezit. Ourdouillie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Grymel rent richting de bal. Franzoia rent richting de bal. Franzoia passt de bal met de wreef. Ourdouillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourdouillie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krucik Club - Maleo f.c. 3:0

63e minuut.
Szramka passt de bal in één keer door. Ianniello rent richting de bal. Ianniello passt de bal in één keer door. Ourdouillie rent richting de bal. Ourdouillie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Inworp. Ianniello met een snelle inworp. Szramka met een sublieme pass. Ourdouillie is nu in balbezit. Ourdouillie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kitinov kopt de bal weg. Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymel passt de bal zonder na te denken. Ourdouillie is nu in balbezit. Ourdouillie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Szramka is nu in balbezit. Szramka geeft een hoge lob. Ourdouillie heeft problemen om de bal te vangen. Ourdouillie haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krucik Club - Maleo f.c. 4:0

69e minuut.
Abaspahić geeft een lange en hoge pass. Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymel speelt de bal door. Ourdouillie is nu in balbezit. Ourdouillie schiet op doel. Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Szramka rent richting de bal. Grymel is nu in balbezit. Grymel passt de bal zonder na te denken. Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk schiet op doel. Sifuentes bokst de bal weg. Franzoia rent richting de bal. Fulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Fulczyk schiet op doel. Sifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Demian verovert de bal door een tackle van achteren. Demian geeft de bal voor. Ourdouillie kopt de bal weg. Klungelig pakt Fulczyk de bal. Fulczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Ianniello is nu in balbezit. Ianniello speelt de bal door. Fulczyk is nu in balbezit. Fulczyk schiet op doel. Sifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krucik Club - Maleo f.c. 5:0

83e minuut.
Szramka speelt de bal door. Ianniello rent richting de bal. Ianniello speelt de bal door. Fulczyk rent richting de bal. Fulczyk schiet op doel. Sifuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Szramka kopt de bal weg. Ianniello rent richting de bal. Ianniello passt de bal met de wreef. Ourdouillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourdouillie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Grymel probeert naar een medespeler te passen. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka passt de bal in één keer door. Daar is Ourdouillie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ourdouillie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fulczyk is nu in balbezit. Kašpár is nu in balbezit. Fulczyk onderschept slim de pass. Ourdouillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourdouillie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krucik Club 11%, Maleo f.c. 89%.
Krucik Club - Maleo f.c. 5:0