Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ISHIRAHOSHI Heart Of Anton II
echine Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 18.4
outstanding Schieten poor
excellent Passen weak
good Verdedigen poor


5e minuut.
Bragança passt de bal in één keer door. Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt passt de bal in één keer door. Crepaldi rent richting de bal. Crepaldi draait met de bal, schiet en ... Moine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Cohen is nu in balbezit. Beaucourt onderschept slim de pass. Beaucourt passt de bal met de wreef. Bragança is nu in balbezit. Bragança haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 1:0

8e minuut.
Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier passt de bal in één keer door. Beaucourt met een sublieme pass. Bragança rent richting de bal. Bragança draait met de bal, schiet en ... Moine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crepaldi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 2:0

12e minuut.
Kirilov passt de bal met de wreef. Baratelli rent richting de bal. Baratelli speelt de bal door. Crepaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crepaldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Crepaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Crepaldi passt de bal zonder na te denken. Bragança rent richting de bal. Bragança draait met de bal, schiet en ... Moine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 3:0

14e minuut.
Daar is Teyssier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teyssier probeert naar een medespeler te passen. Deshayes rent richting de bal. Bragança verovert de bal door een tackle van achteren. Bragança schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Beaucourt geeft de bal voor. Baratelli is nu in balbezit. Baratelli geeft een lange en hoge pass. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 4:0

17e minuut.
Teyssier passt de bal zonder na te denken. Crepaldi rent richting de bal. Bragança rent richting de bal. Crepaldi is nu in balbezit. Crepaldi haalt uit met een fantastische trap. Moine bokst de bal weg. Bragança rent richting de bal. Bragança haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 5:0

18e minuut.
Canu is nu in balbezit. Bragança verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen is nu in balbezit. Bragança onderschept slim de pass. Bragança schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 6:0

20e minuut.
Parmentier probeert de bal met de borst te controleren. Parmentier met een sublieme pass. Daar is Crepaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crepaldi schiet op doel. Moine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 7:0

22e minuut.
Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Crepaldi rent richting de bal. Bragança met een sublieme pass. Crepaldi rent richting de bal. Crepaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 8:0

27e minuut.
Mello de Andrade probeert naar een medespeler te passen. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança passt de bal in één keer door. Daar is Crepaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crepaldi schiet op doel. Moine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 9:0

28e minuut.
Daar is Frey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frey met een sublieme pass. Deshayes is nu in balbezit. Bragança verovert de bal door een tackle van achteren. Bragança draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crepaldi rent richting de bal. Crepaldi haalt uit met een fantastische trap. Moine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 10:0

32e minuut.
Baratelli passt de bal zonder na te denken. Teyssier rent richting de bal. Teyssier speelt de bal door. Crepaldi heeft problemen om de bal te vangen. Crepaldi haalt uit met een fantastische trap. Moine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Parmentier onderschept slim de pass. Parmentier met een sublieme pass. Teyssier met een sublieme pass. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Parmentier geeft een lange en hoge pass. Crepaldi kopt de bal weg. Klungelig pakt Cohen de bal. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Crepaldi rent richting de bal. Crepaldi passt de bal in één keer door. Bragança rent richting de bal. Bragança schiet op doel. Moine maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt passt de bal met de wreef. Parmentier met een sublieme pass. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Maurel probeert naar een medespeler te passen. Baratelli met een sublieme pass. Teyssier is nu in balbezit. Teyssier geeft een hoge lob. Crepaldi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ISHIRAHOSHI 22%, Heart Of Anton II 78%.
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 11:0

46e minuut.
Frey is nu in balbezit. Bragança verovert de bal door een tackle van achteren. Crepaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crepaldi draait met de bal, schiet en ... Moine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 12:0

49e minuut.
Maurel kopt de bal weg. Teyssier heeft problemen om de bal te vangen. Baratelli rent richting de bal. Baratelli geeft een lange en hoge pass. Bragança springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Cohen rent richting de bal. Bragança onderschept slim de pass. Crepaldi rent richting de bal. Crepaldi draait met de bal, schiet en ... Moine werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 13:0

53e minuut.
Crepaldi rent richting de bal. Crepaldi probeert naar een medespeler te passen. Bragança rent richting de bal. Bragança draait met de bal, schiet en ... Buisson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 14:0

57e minuut.
Teyssier rent richting de bal. Teyssier speelt de bal door. Crepaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crepaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 15:0

58e minuut.
Frey met een sublieme pass. Canu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança onderschept slim de pass. Parmentier is nu in balbezit. Parmentier geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Teyssier is nu in balbezit. Teyssier met een sublieme pass. Klungelig pakt Crepaldi de bal. Crepaldi haalt uit met een fantastische trap. Moine maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 16:0

64e minuut.
Daar is Bragança, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baratelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baratelli geeft een lange en hoge pass. Crepaldi is nu in balbezit. Crepaldi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bragança rent richting de bal. Bragança schiet op doel. Moine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Teyssier rent richting de bal. Teyssier geeft de bal voor. Klungelig pakt Bragança de bal. Bragança schiet op doel. Moine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 17:0

70e minuut.
Beaucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt passt de bal zonder na te denken. Crepaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crepaldi draait met de bal, schiet en ... Moine werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 18:0

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Frey stond buitenspel. Beaucourt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Teyssier rent richting de bal. Teyssier geeft de bal voor. Crepaldi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bragança rent richting de bal. Bragança schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 19:0

77e minuut.
Baratelli passt de bal met de wreef. Teyssier rent richting de bal. Teyssier passt de bal zonder na te denken. Crepaldi is nu in balbezit. Crepaldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança met een sublieme pass. Crepaldi rent richting de bal. Crepaldi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Buisson de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Teyssier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Canu de bal. Crepaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crepaldi schiet op doel. Buisson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beaucourt neemt de hoekschop. Teyssier geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Beaucourt met een sublieme pass. Deshayes onderschept slim de pass. Bragança is nu in balbezit. Bragança haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 20:0

87e minuut.
Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier passt de bal zonder na te denken. Daar is Bragança, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragança schiet op doel. Buisson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 21:0

88e minuut.
Garriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garriga speelt de bal door. Daar is Cohen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crepaldi is nu in balbezit. Crepaldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Crepaldi heeft problemen om de bal te vangen. Teyssier rent richting de bal. Teyssier speelt de bal door. Crepaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crepaldi haalt uit met een fantastische trap. Moine bokst de bal weg. Bragança rent richting de bal. Bragança schiet op doel. Moine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ISHIRAHOSHI 22%, Heart Of Anton II 78%.
FC ISHIRAHOSHI - Heart Of Anton II 21:0