Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-11 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Appleknockers Flophouse
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2187
Apeltown FC VV Ermelo
Jos Tactiek JOS
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
19 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 34.7
poor Schieten poor
adequate Passen average
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Stijger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carciofali bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciofali passt de bal in één keer door. Stijger rent richting de bal. Stijger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Stijger is nu in balbezit. Stijger schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Verhoef trapt de bal weg. Leezer kopt de bal weg. Verhoef probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verhoef speelt de bal door. Leezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Leezer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Leezer is nu in balbezit. Leezer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - VV Ermelo 0:1

14e minuut.
Leezer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carciofali is nu in balbezit. Carciofali passt de bal in één keer door. Stijger rent richting de bal. Stijger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Carciofali kopt de bal weg. Carciofali bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciofali speelt de bal door. Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijger schiet op doel. Verhoef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Poortvliet geeft een lange en hoge pass. Stijger rent richting de bal. Leezer verovert de bal door een tackle van achteren. Leezer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stijger rent richting de bal. Poortvliet rent richting de bal. Stijger onderschept slim de pass. Stijger schiet op doel. Verhoef probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Alves is nu in balbezit. Alves met een sublieme pass. Verhoef heeft problemen om de bal te vangen. Stijger rent richting de bal. Stijger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apeltown FC - VV Ermelo 1:1

35e minuut.
Monteiro is nu in balbezit. Govan is nu in balbezit. Monteiro met een sublieme pass. Stijger is nu in balbezit. Stijger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - VV Ermelo 2:1

41e minuut.
Leezer met een sublieme pass. Verhoef is nu in balbezit. Verhoef geeft een hoge lob. Leezer rent richting de bal. Leezer haalt uit met een fantastische trap. Govan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apeltown FC 53%, VV Ermelo 47%.
Apeltown FC - VV Ermelo 2:1

47e minuut.
Govan onderschept slim de pass. Klungelig pakt Govan de bal. Govan probeert naar een medespeler te passen. Stijger is nu in balbezit. Stijger draait met de bal, schiet en ... Verhoef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Alves geeft de bal voor. Inworp. Leezer met de inworp. Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - VV Ermelo 3:1

63e minuut.
Govan bereikt de bal nog maar net als eerste. Resmann passt de bal in één keer door. Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijger haalt uit met een fantastische trap. Verhoef maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - VV Ermelo 4:1

66e minuut.
Stijger haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Verhoef met een harde bal richting middenveld. Leezer rent richting de bal. Leezer schiet op doel. Govan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Stijger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carciofali is nu in balbezit. Carciofali met een sublieme pass. Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijger draait met de bal, schiet en ... Verhoef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Stijger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stijger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Verhoef trapt de bal weg van het doel. Daar is Leezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stijger. Stijger krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Stijger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hudson rent richting de bal. Hudson probeert naar een medespeler te passen. Leezer is nu in balbezit. Leezer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Carciofali speelt de bal door. Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoef begaat een overtreding. Stijger raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stijger neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Resmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Resmann probeert naar een medespeler te passen. Stijger rent richting de bal. Stijger draait met de bal, schiet en ... Verhoef werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apeltown FC 49%, VV Ermelo 51%.
Apeltown FC - VV Ermelo 4:1