Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-16 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dany Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9161
Dany Dynamo Sofia
z Tactiek C
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 20
7 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Capellu passt de bal in één keer door. Gazvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazvoda passt de bal zonder na te denken. Zuanella is nu in balbezit. Zuanella schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Grubesic rent richting de bal. Grubesic geeft de bal voor. Chiţulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Capellu de bal. Capellu schiet op doel. Kropík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Üzüm passt de bal in één keer door. Brandt is nu in balbezit. Brandt passt de bal zonder na te denken. Daar is Üzüm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üzüm haalt uit met een fantastische trap. Konjevoda bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Brandt rent richting de bal. Brandt passt de bal zonder na te denken. Capellu rent richting de bal. Capellu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Dynamo Sofia 1:0

18e minuut.
Majer met een snelle inworp. Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozcu geeft de bal voor. Zuanella heeft problemen om de bal te vangen. Zuanella haalt uit met een fantastische trap. Kropík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pehlivanov rent richting de bal. Capellu onderschept slim de pass. Capellu schiet op doel. Kropík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Dynamo Sofia 2:0

20e minuut.
Zuanella kopt de bal weg. Daar is Pehlivanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pehlivanov geeft de bal voor. Üzüm rent richting de bal. Üzüm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio probeert naar een medespeler te passen. Horozcu speelt de bal door. Capellu is nu in balbezit. Capellu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Brandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandt passt de bal met de wreef. Üzüm is nu in balbezit. Grubesic is nu in balbezit. Grubesic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Üzüm rent richting de bal. Villavicencio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Üzüm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Üzüm kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Konjevoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Dynamo Sofia 2:1

43e minuut.
Berizzo probeert naar een medespeler te passen. Grubesic is nu in balbezit. Grubesic geeft de bal voor. Üzüm rent richting de bal. Üzüm schiet op doel. Konjevoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Chiţulescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grubesic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Üzüm rent richting de bal. Üzüm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Portier is nu in balbezit. Grubesic is nu in balbezit. Portier bereikt de bal nog maar net als eerste. Portier schiet op doel. Konjevoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dany - Dynamo Sofia 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dany 54%, Dynamo Sofia 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dany - Dynamo Sofia 2:2

59e minuut.
Andrikopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrikopoulos geeft een lange en hoge pass. Majer kopt de bal weg. Portier is nu in balbezit. Portier haalt uit met een fantastische trap. Konjevoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Üzüm bereikt de bal nog maar net als eerste. Portier bereikt de bal nog maar net als eerste. Portier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Dynamo Sofia 2:3

60e minuut.
Gazvoda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zuanella de bal. Üzüm is nu in balbezit. Üzüm draait met de bal, schiet en ... Konjevoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Konjevoda trapt de bal weg van het doel. Brandt kopt de bal weg. Grubesic is nu in balbezit. Üzüm rent richting de bal. Üzüm geeft een lange en hoge pass. Konjevoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grubesic probeert naar een medespeler te passen. Portier heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Portier rent richting de bal. Portier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Berizzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandt geeft een hoge lob. Daar is Vlašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üzüm bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzüm haalt uit met een fantastische trap. Konjevoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Portier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Dynamo Sofia 2:4

86e minuut.
Portier passt de bal zonder na te denken. Daar is Berizzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berizzo passt de bal zonder na te denken. Grubesic rent richting de bal. Grubesic haalt uit met een fantastische trap. Konjevoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Gazvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoru geeft een lange en hoge pass. Üzüm bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzüm heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dany 65%, Dynamo Sofia 35%.
Dany - Dynamo Sofia 2:4