Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 Kazakhstán U21
Haya Tactiek Pilip
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.2 gemiddelde waardering 39.1
adequate Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Narynbaev met de inworp. Nuserbaev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erjavec. Erjavec krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Logvinenko heeft problemen om de bal te vangen. Niederhaus is nu in balbezit. Niederhaus geeft een lange en hoge pass. Nuserbaev rent richting de bal. Nuserbaev haalt uit met een fantastische trap. Černe bokst de bal weg.

29e minuut.
Miroshnichenko passt de bal zonder na te denken. Gabdullin rent richting de bal. Gabdullin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Logvinenko de bal. Logvinenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Kazakhstán U21 0:1

40e minuut.
Lazar speelt de bal door. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar passt de bal zonder na te denken. Semler rent richting de bal. Semler draait met de bal, schiet en ... Nurakhmetov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Balaev rent richting de bal. Narynbaev is nu in balbezit. Narynbaev passt de bal in één keer door. Nuserbaev rent richting de bal. Nuserbaev haalt uit met een fantastische trap. Paal! Černe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 42%, Kazakhstán U21 58%.
Slovenija U21 - Kazakhstán U21 0:1

46e minuut.
Hojnik komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Rajh geeft een lange en hoge pass. Semler rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Erjavec zal de hoekschop nemen. Semler krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Nurakhmetov speelt de bal door. Narynbaev kopt de bal weg. Hočevar heeft problemen om de bal te vangen. Logvinenko rent richting de bal. Logvinenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peterka komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambroz komt het veld opgelopen. Boranbaev komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Černe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narynbaev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boranbaev rent richting de bal. Boranbaev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Ambroz geeft de bal voor. Peterka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balaev. Balaev krijgt een gele kaart. Peterka raakt geblesseerd tijdens het duel. Keibal komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Doeltrap. Gotko komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Erjavec speelt de bal door. Lazar speelt de bal door. Narynbaev geeft een lange en hoge pass. Keibal rent richting de bal. Keibal schiet op doel. Černe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 43%, Kazakhstán U21 57%.
Slovenija U21 - Kazakhstán U21 0:1