Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paginator Armada FC Sianowie
523 eklapa Tactiek k2 v2.0
32% Balbezit 68%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
24.2 gemiddelde waardering 52
weak Schieten formidable
poor Passen good
poor Verdedigen solid


5e minuut.
Gałczyński speelt de bal door. Skrętkowicz is nu in balbezit. Skrętkowicz passt de bal in één keer door. Ruokola rent richting de bal. Ruokola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:1

8e minuut.
Miszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Miszczak probeert naar een medespeler te passen. Ruokola rent richting de bal. Ruokola draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:2

12e minuut.
Biesiekierski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orliński. Biesiekierski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Książek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola geeft een hoge lob. Miszczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Dobrzyński bokst de bal weg. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:3

16e minuut.
Skrętkowicz passt de bal zonder na te denken. Biesiekierski is nu in balbezit. Biesiekierski speelt de bal door. Ruokola controleert de bal met de borst. Ruokola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Biesiekierski met een sublieme pass. Aszer rent richting de bal. Aszer geeft een lange en hoge pass. Ruokola rent richting de bal. Ruokola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Książek onderschept slim de pass. Książek geeft de bal voor. Ruokola rent richting de bal. Ruokola draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:4

20e minuut.
Maśnik passt de bal met de wreef. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer geeft een lange en hoge pass. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:5

23e minuut.
Daar is Koszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Książek is nu in balbezit. Książek geeft de bal voor. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Aszer speelt de bal door. Miszczak heeft problemen om de bal te vangen. Miszczak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gąsiorek de bal onder controle te krijgen. Dobrzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:6

30e minuut.
Skrętkowicz rent richting de bal. Rydel verovert de bal door een tackle van achteren. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:7

34e minuut.
Ruokola geeft de bal voor. Konert kopt de bal weg. Biesiekierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiekierski passt de bal in één keer door. Aszer geeft een lange en hoge pass. Dobrzyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Iuvara trapt de bal weg. Skrętkowicz is nu in balbezit. Skrętkowicz geeft de bal voor. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola schiet op doel. Dobrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paginator Armada 63%, FC Sianowie 37%.
Paginator Armada - FC Sianowie 0:8

46e minuut.
Miszczak passt de bal zonder na te denken. Aszer rent richting de bal. Aszer geeft een lange en hoge pass. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak schiet op doel. Dobrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:9

47e minuut.
Ruokola passt de bal in één keer door. Miszczak heeft problemen om de bal te vangen. Miszczak passt de bal zonder na te denken. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:10

52e minuut.
Skrętkowicz geeft de bal voor. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer passt de bal zonder na te denken. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Skrętkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrętkowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ruokola de bal. Ruokola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ruokola rent richting de bal. Ruokola passt de bal zonder na te denken. Miszczak rent richting de bal. Miszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:11

59e minuut.
Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Aszer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aszer geeft de bal voor. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Orliński is nu in balbezit. Biesiekierski verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiekierski geeft een lange en hoge pass. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Rosłoniec de bal onder controle te krijgen. Aszer rent richting de bal. Aszer passt de bal in één keer door. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aszer is nu in balbezit. Aszer geeft een hoge lob. Ruokola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruokola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:12

69e minuut.
Daar is Maśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruokola rent richting de bal. Nieznośny is nu in balbezit. Ruokola verovert de bal door een tackle van achteren. Ruokola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:13

72e minuut.
Aszer passt de bal met de wreef. Miszczak is nu in balbezit. Klungelig pakt Miszczak de bal. Miszczak schiet op doel. Dobrzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:14

76e minuut.
Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer geeft een lange en hoge pass. Ruokola rent richting de bal. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:15

78e minuut.
Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński passt de bal zonder na te denken. Miszczak rent richting de bal. Miszczak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:16

80e minuut.
Procida geeft een lange en hoge pass. Rydel heeft problemen om de bal te vangen. Skrętkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrętkowicz geeft de bal voor. Miszczak springt en kopt de bal. Dobrzyński bokst de bal weg. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:17

82e minuut.
Skrętkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrętkowicz passt de bal in één keer door. Daar is Ruokola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruokola schiet op doel. Dobrzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:18

86e minuut.
Nieznośny rent richting de bal. Ruokola verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ruokola de bal. Ruokola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:19

88e minuut.
Skrętkowicz onderschept slim de pass. Skrętkowicz passt de bal zonder na te denken. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Orliński met een sublieme pass. Klungelig pakt Nieznośny de bal. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Sianowie 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paginator Armada 70%, FC Sianowie 30%.
Paginator Armada - FC Sianowie 0:20