Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-16 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Potok Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3550
ONP Radom AGH RADOM 2
5-3-2 na baraż Tactiek zBaraz
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 46.6
excellent Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen good


17e minuut.
Barco Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Cwojdziński verovert de bal door een tackle van achteren. Cwojdziński geeft de bal voor. Gato maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Onciu rent richting de bal. Barco Vargas begaat een overtreding. Onciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lotta met een snel genomen vrije trap. Gato krijgt zijn hoofd ertegen. Küsser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Küsser bereikt de bal nog maar net als eerste. Küsser geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lotta met de inworp. Onciu geeft een lange en hoge pass. Küsser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gato heeft problemen om de bal te vangen. Gato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - AGH RADOM 2 1:0

28e minuut.
Onciu kopt de bal weg. Cwojdziński heeft problemen om de bal te vangen. Cwojdziński geeft een lange en hoge pass. Gato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hompel passt de bal met de wreef. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos geeft een lange en hoge pass. Gato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 29%, AGH RADOM 2 71%.
ONP Radom - AGH RADOM 2 1:0

46e minuut.
Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache passt de bal met de wreef. Żygowski met een sublieme pass. Gato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gato schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Onciu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lotta de bal onder controle te krijgen. Lotta passt de bal in één keer door. Gato is nu in balbezit. Gato draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Küsser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Onciu is nu in balbezit. Onciu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
Adamantidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chwiej met de inworp. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Equino geeft een hoge lob. Gato rent richting de bal. Tache begaat een overtreding. Tache krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Onciu rent richting de bal. Onciu geeft een lange en hoge pass. Tache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gato rent richting de bal. Gato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Giunta komt het veld opgelopen. Vendrami komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Doeltrap. Dappes komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Przystupa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cwojdziński geeft een hoge lob. Gato krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bilandžija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dappes is nu in balbezit. Dappes passt de bal zonder na te denken. Šlejhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlejhar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Adamantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamantidis geeft een lange en hoge pass. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Przystupa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barrancos zal de hoekschop nemen. Gato springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tache is nu in balbezit. Tache geeft de bal voor. Giunta kopt de bal weg. Daar is Střihavka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Střihavka haalt uit met een fantastische trap. Szwedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Lotta probeert naar een medespeler te passen. Onciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Onciu geeft de bal voor. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński geeft de bal voor. Vendrami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 31%, AGH RADOM 2 69%.
ONP Radom - AGH RADOM 2 1:0